Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Supasi Antis Automobilių Ornamentu Mielas Kabinti Antis Automobilio Aksesuaras Automobilių Galinio Vaizdo Veidrodėlis Pakabukas Dervos Skrudinant Antis Automobilių

0 Atsiliepimai
€7.54 €3.77
  • SKU: w52740
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Supasi Antis Automobilių Ornamentu Mielas Kabinti Antis Automobilio Aksesuaras Automobilių Galinio Vaizdo Veidrodėlis Pakabukas Dervos Skrudinant Antis Automobilių

Aprašymai:

Mūsų Sūpynės Antis Automobilių Pakabukas prideda daug įdomus, kad jūsų automobilis.Kai automobilis juda arba yra vėjas pučia, mūsų antis pakabukas bus sūpynės laimingai, kuris yra labai gyvas ir įdomus, ir bus tikrai pridėti įdomus savo važiavimo laiką.

Savybės:

1. Juokinga Dizainas: Mūsų supasi antis automobilių ornamentas yra labai juokingas ir mielas su kepta antis formos, todėl jums džiaugsmingą nuotaiką.

2. Patvari Medžiaga: sūpynės antis automobilių ornamentas yra daugiausia pagaminti iš patvarių dervų, tvirtas ir stabilus, ir nėra lengva sulaužyti arba deformuotis.

3. Platus Paskirtis: vidaus reikalų automobilių antis priedai idealiai tinka papuošalų už jūsų automobilį, sunkvežimis, mikroautobusas, ir t.t., ir gali būti plačiai taikomas papuošti savo biurą, miegamasis ir gyvenamasis kambarys.

Specifikacija:

Pavadinimas: Supasi Antis Automobilių Pakabukas

Medžiaga: Derva

Dydis: apie 5,5*6cm/ 2.16*2.36 in

Pakavimo Sąrašas:

1*Supasi Antis Automobilių Ornamentu

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Įtraukti į Laimingi Laiko】 Tai Supasi Antis interjero aksesuaras atrodo stilingas, virvę daro antis ornamentu galima sūpynės.Įdomus automobilių pakabukas prideda spalvų jūsų automobilio interjero.

2.【Nėra Lengva Deformuoti】 TheSwinging Antis Automobilių Apmušalai Ornamentas yra daugiausia pagaminti iš patvarių dervų, patogūs liesti, su lygaus paviršiaus, siūlanti ilgas tarnavimo laikas.

3.【Atneš Jums Gerą Nuotaiką】 Tai kepta Antis Automobilių Ornamentas buvo kruopščiai suprojektuoti ir rankų darbo, su ryškiai formų ir unikalios išraiškos, suteiks jums gerą nuotaiką su šis puikus automobilis, pakabukas.

4.【Puiki Dovana】 Yra jūsų atostogų dovanos pasiruošę?Supasi Antis Automobilių Ornamentas yra puiki dovana Gimtadieniams, Valentino Diena, Padėkos, Kalėdų, Baigimo, ir bet kokiai progai.

5.【Lengva Pateikti】 Mūsų Supasi Antis Galinio vaizdo Veidrodėlis yra lengva įdiegti.Tiesiog sagtis virvelę ir pakabinkite jį ant galinio vaizdo veidrodis automobilio.Pagrindinė kūno dalis neturėtų būti per ilgas, todėl, kaip ne hit stiklas, kai stabdymo.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pagrindinė Medžiaga: derva

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai