Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

5 vnt Vandeniui Odos Automobilio Grindų Kilimėliai Universalūs Auto Pėdos Padas Raštas Automobilių Salono, Kilimų Reikmenys, Interjero

0 Atsiliepimai
€38.35 €18.79
  • SKU: w54185
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

5 vnt Vandeniui Odos Automobilio Grindų Kilimėliai Universalūs Auto Pėdos Padas Raštas Automobilių Salono, Kilimų Reikmenys, Interjero

Išlaikyti Jūsų automobilio Grindų, Ieško Nevartotas

Pagaminti iš vandeniui odos, šie kilimėliai yra skirtos apsaugoti jūsų automobilio grindis nuo purvo, purvo, ir kitiems sujaukia.Jie yra lengva valyti ir puikiai tinka kasdieniniam naudojimui.Plius, jie būna įvairių spalvų, kad atitiktų bet kurios automobilio interjero.

Savybės

LENGVA VALYTI IR PRIŽIŪRĖTI - Oda Automobilių Kilimėliai yra lengvai valomi tiesiog purškimo žarna.Tiesiog purškimo kiekviena motina švarus nešvarumai, purvas, smėlis, ir nešvarumus atkurti kilimėliai blizgesį ir blizgesį su kiekvieno plovimo.

PUIKIAI TINKA AUTOMOBILIŲ/SUNKVEŽIMIŲ/VISUREIGIS/VAN - Pasiūlyti apsaugos jūsų automobilio salono nuo purvinas ,purvas ir bet kokie fiziniai pavojai.Universalaus Dizaino, kad tilptų dauguma automobilių.Paprasta įdiegti.

RATAI SU PASITIKĖJIMU - Atgaivinti jūsų automobilio interjero stilių su mūsų grindų kilimėliai.Anti-slydimo ant grotelių, kad jūsų kilimėlis nejuda, kai įlipti ir išlipti iš automobilio.Saugo jūsų kojos juda, kai vairuotojo, todėl jūs galite saugiai.

BEKVAPIS - Pagamintas iš netoksiškos Oda.Daugiau jokių blogų kvapų iš automobilio kilimėliai.Ne daugiau nuodingų cheminių medžiagų.Stipri ir patvari.

Specifikacijos

Spalvos: Juoda-juoda, Juoda-raudona, Juoda, Kavos, Ruda, Smėlio, Pilka

Medžiaga: Oda

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

  • OEM NO.: Kita
  • Elemento Tipas: Kilimėliai Ir Kilimai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: isfriday
  • Medžiagos Tipas: Dirbtinė oda
  • Užpildymo Medžiaga: Natūralaus pluošto

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai