Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Automobilių Kojos Kelio Pagalvėlė Automobilių Pagalvę Elastinga Universali Pagalvėlė Kojų Pagalvėlę, Elastinga Durų Centras Kojų Pagalvėlės Pėdos Pagalvėlės Automobilių

0 Atsiliepimai
€8.86 €4.43
  • SKU: w55094
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Automobilių Kojos Kelio Pagalvėlė Automobilių Pagalvę Elastinga Universali Pagalvėlė Kojų Pagalvėlę, Elastinga Durų Centras Kojų Pagalvėlės Pėdos Pagalvėlės Automobilių

Kulka Taškų:

1.Patogus, ergonomiškas dizainas: Šį automobilį konsolės kojos padas savybės mokslo išvaizdą, dizainą, kad yra daugiau prigludę prie kojų, suteikti jums optimalų komfortą ir paramą vairuojant.

2.Tvirtos dirbtinės odos: Pagamintas iš tvirtos dirbtinės odos, kuri nėra lengvai išblukimo ir dėvėjimuisi atsparios medžiagos, kuri yra patikima ir saugi, šis automobilis konsolės kojos padas suteikia patogų kojos atrama su didelio tankio atminties medvilnės užpildymas ir odą tausojančias medžiagas.

3.Buferio rikošetas: automobilio konsolės kojos padas yra pagaminti iš elastingos medžiagos, kuri suteikia slėgio ribojimo ir pagalvėle savo kelio ir alkūnės.Ji taip pat turi rezervo atgalinį poveikį, kuris mažina poveikį iškilimų ir posūkius.

4.Tikslumo gamybos.Mūsų automobilių konsolės kojos padas yra pagamintas tiksliai laidų, pabrėžiant informacijos ir gaminių kokybė.Padas yra minkštas ir patogus, teikia paramą ir pagalbą savo kojas per ilgas diskus.

5.Lengva įdiegti: Šis automobilis konsolės kojų padėklas gali būti patogiai sumontuoti tiek vairuotojo ir keleivių sėdynės.Atgal juostelę galima klijuoti ant konsolės, todėl jūs galite nustatyti jį greitai ir lengvai.

Aprašymas:

Mūsų automobilių kojos kelio pagalvėlė suteikia patogus ergonomiškas dizainas ir didelio tankio atminties medvilnės užpildymas už didelę paramą.Pagalvėlė taip pat apima paramą už jūsų alkūnė, tikslumo laidus, ir patogus įrengimas, užtikrinti savo komfortą, bet automobilio kelionę.

Savybės:

1.Produkto pavadinimas: kelio trinkelėmis

2.Produkto svoris: 60g

3.Gaminio dydis: 18*8*3CM (7.08*3.14*1.18 coliai)

Priminimas:

Gaminio dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu, ir ėmėsi, prašome, atleisk man, šiek tiek nukrypimas.

Sąrašas:

automobilių kojos kelio pagalvėlė*1

  • Įdaru: MEDVILNĖS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Pavadinimas: Automobilių Kojos Kelio Pagalvėlė
  • Medžiaga: Oda, Atminties Putos

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai