Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Kaklo Pagalvė Atminties Putos Kaklo Parama Skrydžio Patogi Galvos Pagalvėlė Paramos Kaklo Pagalvė Reikmenys Miego, Poilsio Lėktuvas

0 Atsiliepimai
€15.32 €11.64
  • SKU: w55193
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Kaklo Pagalvė Atminties Putos Kaklo Parama Skrydžio Patogi Galvos Pagalvėlė Paramos Kaklo Pagalvė Reikmenys Miego, Poilsio Lėktuvas

Su mūsų Kaklo Pagalvę, galite keliauti į komforto.Ši pagalvėlė, kuri atitinka jūsų kaklo ir galvos, teikia platų spektrą programų.Tai paprasta laikyti ir išpakuoti, kai supakuotas į neperšlampamą maišą.Ideali dovana bet keliautojas, nesvarbu, ar lėktuvu, traukiniu ar automobiliu.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kelionės Pagalvę

Medžiagos medžiaga: gryna medvilnė

Įdarui: atminties putos

Dydis: (vidut.) 32*26*14cm/12.6*10.24*5.51 cm

Svoris: 450g

Rekomenduojama minios: turizmas, verslo kelionės minios

Plovimas ir priežiūra: kailis gali būti nuimti ir nuplauti, ir vidinio branduolio, negali būti nuplautos ir veikiami saulės

Pakavimo Sąrašas:

Kelionės Pagalvę*1

Vandeniui atsparus saugojimo krepšys*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Plačiai Naudojamas: Su didelės pagalvėlės ir ergonomiškas kaklo ir smakro wrap mūsų kelionės pagalvę, jūs galite išlaikyti gerą laikyseną ir išvengti kaklo diskomfortą.Idealiai tinka keliauti ir keliauti į darbą ir atgal.

2.Patogi ir kilnojamoji: Mūsų kelionių pagalvė sukurta taip, kad būtų lengvas ir kompaktiškas, todėl gali būti lengvai susukti ir saugomi vandeniui maišą.Tai leidžia vėjas atlikti ir užtikrina daugiau ramus miegas lauke.

3.Tarnauti Ilgą Laiką: Tai daugkartinio naudojimo kelionių pagalvė yra sudaryta iš atminties putos, kad pelėsiai į jūsų kaklo ir galvos, suteikiant komfortą ir paramą visoje pratęstas skrydžius.Šios medžiagos taip pat yra kvėpuojantis, kuris saugo jus atvėsti ir patogiai.

4.Paprastas Naudojimas: Išpakuokite ir padėkite mūsų kelionės pagalvę aplink jūsų kaklo instant support ir pamažu pajuskite savo galva ir žandikaulio atsipalaiduoti į savo pradinę padėtį, todėl galima patogiai atsiremtų į ilgų skrydžių ar kelionėse.

5.Puiki Dovana: nesvarbu, Ar esate lėktuvu, traukiniu, autobusu ar automobiliu, ši pagalvė padės jums atsipalaiduoti ir mėgautis savo kelionę.Tai taip pat puiki dovana jūsų draugams ir šeimos nariams, kurie mėgsta keliauti, nes tai rodo jūsų rūpintis jais.

  • Dydis: 32x26x14cm
  • Užpildymo Medžiaga: Sintetinio pluošto
  • svoris: 450g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Natūralios Odos, Grynos medvilnės

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai