Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Asmeninį Vestuvių Grūdintas Puodeliai, Sutuoktinių Vardai, Puodeliai, Custom Šalčio-Flex Šalis, Puodeliai, Spausdinami Plastiko Šalis, Puodeliai, Engagemen

0 Atsiliepimai
€513.48 €426.19
  • SKU: w3542
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Asmeninį Vestuvių Grūdintas Puodeliai, Sutuoktinių Vardai, Puodeliai, Custom Šalčio-Flex Šalis, Puodeliai, Spausdinami Plastiko Šalis, Puodeliai, Engagemen

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kaip Užsisakyti ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

**Prašome įtraukti šią informaciją į Pažymi, Kad Pardavėjas po išsiregistravimo arba siųsti pranešimus, kad jav po apmokėjimo:**

1.Rašalo spalva

2 .Personalizuotą informaciją (įskaitant bet personalizuotą informaciją, kaip norėtumėte, jūsų matinio stiklo puodelis.Tai apima, pavadinimas, data, hashtag, buvimo vieta ir t. t.)

3. Prašome įtraukti geriausius kontaktinę informaciją (el. paštas), kad galėtume su jumis susisiekti dėl įrodymų, patvirtinimų.

Mielas drauge, jūs galite palikti individualų informaciją naudodami užsakymo ID į mano elektroninio pašto adresą arba siųsti messasges į pardavėjo pastaba, galite pateikti užsakymo tiesiai ir po apmokėjimo, siųsti laiškus į mus tiesiogiai.Mes priimame bet kokia kalba, spausdinimas.Tiesiog pasakykite mums, individualų duomenis pardavėjas pažymi, ar mums pranešimą kai užsakymo.

1-3 darbo dienas, kai jūsų užsakymas buvo pateiktas, skaitmeninis įrodymas bus išsiųsta jums elektroniniu paštu patvirtinti.Po to, kai jūs patvirtinti įrodymų, spausdinimo procesas prasidės!GAMYBOS PROCESAS NEPRASIDEDA TOL, KOL JUMS PATVIRTINTOS SKAITMENINĖS ĮRODYMAS.

Rankų darbo

Medžiaga: Grūdintas Puodeliai, Rašalas

Asmeninį grūdintas flex puodeliai yra būtina dėl ypatingų įvykių!Mūsų asmeninį plastikiniai puodeliai bus pridėti puikus prisiliesti prie jūsų kitą renginį!Pasirinkite iš mūsų pasirinkimas taurės dydžių ir rašalo spalva funkcijos-tinkinti šiuos puodelius, kad tilptų savo renginį spalvų.Mes siūlome užsakant 1 puodelis vienam svečiui už kiekvieną valandą, jūsų atveju.

MEDŽIAGA IR SPECIFIKACIJOS:

Aukštos kokybės matinio stiklo puodeliai,

Taurės Matavimas:

MEDŽIAGOS IR DYDŽIAI:

----------------------------

Visi mūsų grūdintas flex puodeliai yra ekrano atspausdintas su savo individualizuotos dizainas.Jie yra plauti indaplovėje, perdirbamų & BPA nemokama.

• 8 oz - 2.75" x 3.75" x 1.9375"

• 9 oz - 3.5" x 2.75" x 2"

• 10 oz - 3" x 3.875" x 2.125"

• 12 oz - 3.125" x 4.25" x 2.125"

• 14 oz - 3.25" x 4.625" x 2.1875"

• 16 oz - 3.5" x 4.5" x 2.25"

• 20 oz - 3.75" x 5.375" x 2.50"

KOKIO DYDŽIO TAURĖS TURĖČIAU RINKTIS?

• 8oz Puodeliai - Geriausia Dvasių Ant Uolų

• 9oz Puodeliai - Geriausia Vyno

• 10oz Puodeliai - Geriausias Vienas-Kokteilių maišytuvas

• 12oz Puodeliai - Geriausias Dviejų Kokteilių maišytuvas

• 14oz Puodeliai - Geriausias Dėl Didelės Kokteiliai

• 16oz Puodeliai - Geriausia Alaus

• 20oz Puodeliai - Geriausia, gaivinantys Gėrimai, & nealkoholiniai Gėrimai

*Dydis, matuojant nuo apačios iki kraštų taurę.

ĮRODYMAI:

Prašome nurodyti pastabose, jei norite įrodymo, jūsų matinio stiklo puodeliai.Mes atsiųsime jums tai per 2 darbo dienas.Kai tik jūs patvirtinate, esate visiškai patenkintas galutiniu įrodymu, mes iškart pradės gaminti savo matinio stiklo puodeliai.

CUSTOM FUNKCIJOS:

Visos grafinio dizaino ir spausdinimo yra daroma būsto, todėl galime pritaikyti, kad atitiktų jūsų poreikius!

Mes turime keletą rašalo spalva funkcijos jums pasirinkti iš.Prašome pasirinkti, tai iš mūsų išskleidžiamąjį meniu.

Prašome leiskite mums žinoti, jei norite keisti dizainą, arba pateikti savo.

GRĄŽINIMAS IR MAINAI:

Visi matinio stiklo puodeliai yra pagaminti pagal užsakymą, ir konkrečiai jūsų poreikius.Atsižvelgiant į šiuos suasmeninami, mes negali pasiūlyti grąžinimo ar mainų, tačiau prašome siųsti mums žinutę, jei esate nepatenkinti su jūsų užsakymą.Mūsų tikslas yra užtikrinti, kad mūsų produktų papildomą pizzazz savo renginį, ir mes padarysime viską, kad tai įvyktų!

Visi dizainai užsakymą suprojektuotas pagal mūsų grafikos komanda ir gali būti keičiamos pagal savo poreikius.Atsiųskite mums informaciją apie asmeninį informacija, kuriuos norite įtraukti arba keisti esamus projektus.

Taip pat, apsilankykite mūsų puslapyje ir peržiūrėkite papildomus produktus.Mes turime visus savo renginius, kuriems - nuo marškinėliai, puodeliai, puodeliai ir kt., mes galime pritaikyti bet būsimą įvykį, kad atitiktų jūsų poreikius.Apsilankykite mūsų puslapyje ir daugiau funkcijų.Iš šventėse, šeimos susitikimai, ir daugiau, mes esame jūsų vieno langelio " principu.

INDIVIDUALIZUOTOS DIZAINAS

PERSONALIZUOTĄ INFORMACIJĄ

NERIBOJAMA ĮRODYMAI

________________________________________________________

KAIP UŽSISAKYTI:

1. Pasirinkite kiekį

2. Pasirinkite spalvų rašalo jūsų matinio stiklo puodeliai.

3. Pastabų skiltyje, prašome įtraukti bet personalizuotą informaciją, kaip norėtumėte, jūsų matinio stiklo puodelis.

Tai apima, pavadinimas, data, hashtag, vietą, ir kt.

4. Pateikti užsakymo

  • Proga: Vestuvių & Sužadėtuvių, Krikštynos & Krikštas, St Patrick ' s Day, Grandiozinis Renginys, Pensijų, Lyčių Atskleisti, Gimtadienis, Namas Juda, Vaikų Diena, April Fool ' s Day, atgal į mokyklą, Kinų Naujieji Metai, Žemės Diena, Tėvo Diena, Padėkos, Šalis, Kalėdų, Valentino Dieną, Vestuvės, Helovinas, Velykų, Naujieji Metai, Baigimo, Jubiliejus, Motinos Diena
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vienkartiniai Indai Tipas: Vienkartiniai Puodeliai
  • Medžiaga: PVC

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai