Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

7.2 FT Vestuvių Arch Padengti Įrengtas, Vestuvinė Arka Stovi Apima Turas Viršuje Gimtadienio Puotą Apdaila

0 Atsiliepimai
€34.54 €25.56
  • SKU: w6326
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

7.2 FT Vestuvių Arch Padengti Įrengtas, Vestuvinė Arka Stovi Apima Turas Viršuje Gimtadienio Puotą Apdaila

7.2 FT Vestuvių Arch Padengti Įrengtas, Vestuvinė Arka Stovi Apima Turas Viršuje Gimtadienio Puotą Apdaila [Arch Apima Paketą] Medžiaga: poliesterio pluošto.Dydis:7.2x4ft(HxW).Papuoškite savo šalies fonas su mūsų arch apima sukurti epas fono jūsų šventei.

[Kokybės Medžiaga] vestuvių arkos fone stovi dangtelis yra pagamintas iš elastinės spandex medžiaga, sklandžiai neliesti ir nėra lengva raukšlių.arkos fone stovi apima su šviesos svorio, gali būti lengvai valomi ir kartų laikymo, duarable ilgą laiką naudoti.

[Dvipusis, Apimantis], Kad chaira arkos fone apima dangos su dvipusės dangos bus puikus ekrano fono apdaila iš abiejų pusių.Šis nešiojamas fone stovi dangteliai gali būti lengvai atliekami bet kur ir nustatyti foną dekoruoti ne kartą greitai šalies setup.

[Arch Fone Apdailos] Mūsų daugiafunkcinė vestuvių arka stovi viršelių, yra patvarus ir naudinga.Vestuvių arch apima puikiai tinka jūsų dekoracijos, photo booth backdrops, priėmimo, romantiškas pasiūlymas, arba dalyvavimo šalies!Gauti šį arkos fone apima, kad unikalus ir įdomus šventė jūsų šventei!

[Wide Naudoja] Šis fonas dangtelį galima naudoti kaip akį fone decoeration dekoravimo gimtadienio, vestuvių, iškilmės, vestuvių dušas, baby shower, jubiliejus ir šeimos susibūrimo, šalis, ir t. t.

Spalva:Balta/Kreminė-Balta/Mėlyna/Šviesiai Rožinė

Medžiaga:poliesteris

Dydis:Apie 220x120cm

Pakuotės Turinys:

1 x Vestuvių Arch Dangtelį(be galiojimo)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Proga: Šalis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: ne-audiniai
  • Elektroninis: no

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai