Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Helovinas Gnome Moliūgų Fone Dvasios Fotografijos Fonas Mielas Violetinė Gnome Kapinės Gimtadienio Prekių Reklama

0 Atsiliepimai
€13.36 €6.68
  • SKU: w5860
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Helovinas Gnome Moliūgų Fone Dvasios Fotografijos Fonas Mielas Violetinė Gnome Kapinės Gimtadienio Prekių Reklama

Aprašymas:

Tai Helovinas fonas yra įdomus ir baisu dekoracija jūsų šventei.Jame yra gnome tema su baisu ir juokinga elementai.Fone yra pagaminti iš aukštos kokybės ir lengvos medžiagos, kuri gali būti sulankstyti ir saugomi lengvai.Ji yra paprasta naudoti su kabliukais ar įrašus, kad jūs galite pritvirtinti prie sienos arba lubų.Fone gali padidinti atmosferą Helovinas ir padaryti jūsų nuotraukos labiau įsimintina.Jis idealiai tinka įvairiomis progomis, pvz., šalys, festivaliai, arba foto būdelės.

Specifikacija:

Pavadinimas: Laimingas Helovinas Fonas

Dydis: apie 210*40cm/82.67*15.74 į

Medžiaga: poliesterio audinio

Pakavimo Sąrašas:

Laimingas Halloween Fonas*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Helovinas Šalis Elementai: A baisu ir įdomus šalis be šio Helovinas fonas.Ji turi nykštukai, vaiduokliai, pilis, moliūgai, apie tai, kad jūsų partija daugiau įdomus ir baisu.

2.Daugkartinio naudojimo ir Besiūlių: Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio audinio, tai Helovinas fonas yra patvarus ir colorfast, ir gali būti naudojamas kelis kartus įvairiomis progomis.Ji taip pat yra lengvas ir lengvai pakabinti arba fold.

3.Žavus Dizainas: Šį Halloween reklama yra bauginantis, spalvotas spausdinimas kad bus pakelti įspūdžių proga.Jūs galite rodyti savo lauko erdvę arba jūsų namuose, sukurti baisu atmosfera abu parametrus.Ši vėliava harmonizuoja bei su kitų Helovinas papuošalai.

4.Be jokio vargo Įrengimas: Šis Helovinas Fonas turi virvę, kad galite susieti su 4 skylutėmis kampuose.Dėl to, galite pakabinti ant durų ar bet kurioje kitoje vietoje, greitai ir lengvai.Ji taip pat leidžia jums reguliuoti lyno ilgis, kad tiktų jūsų pageidavimus.

5.Universalus Apdaila: Tai Laimingas Helovinas fone gali būti naudojama eglių, iki bet kurio vidaus arba lauko plotas, pvz., jūsų langų, durų, kieme, tvorų, sienų, lubų, stalo, ar puošmena.Tai padės sukurti creepy ir šventinę atmosferą jūsų Halloween vakarėlį.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Helovinas Fonas
  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Modelis: vientisos spalvos
  • Proga: Helovinas
  • Elektroninis: no

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai