Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

5L Purkštuvo, laistytuvas Ilgų Nagų Gėlių Laistymo Gali Vazoninių Gėlių Sodo Laistymo Gali Purkštuvų Kibirą, Sodo Reikmenys

0 Atsiliepimai
€22.60 €11.30
  • SKU: w8743
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

5L Purkštuvo, laistytuvas Ilgų Nagų Gėlių Laistymo Gali Vazoninių Gėlių Sodo Laistymo Gali Purkštuvų Kibirą, Sodo Reikmenys

Kulka Taškų:

1. Patvarus ir Patikimas: Pagaminti pagerintos aplinkai draugiškos medžiagos PP, tai purkštuvų laistytuvas yra dėvėjimuisi atsparios, tvirtos, ir nėra lengvai pažeisti.

2. Didelė Talpa: Su 5L/1.32 litrų tūrio, tai purkštuvų laistymo gali jums daugiau vandens augalai, neturintys pildymo dažnai.Mėgautis be jokio vargo sodo patirties su jos pakankamai pajėgumų.

3. Comfort rankena: Ergonomiška ir universalus dizainas.Tai purkštuvų laistytuvas funkcija, dvi rankenos dizainas leidžia jums užpilkite vandeniu iš viršaus arba šono.Rankenos yra patogios ir ergonomiškos, mažinti nuovargį ir gerinti savo sodo priežiūros patirties.

4. Purškimo Puodą Dizainas: Šį purkštuvų laistymo gali būti nuimamas antgalis, kuri leidžia jums persijungti tarp pastovus vandens srauto arba švelnus dušo kabina su lengvumu.Antgalio viršų purkštuvų taip pat suteikia jums daugiau galimybių, kad vandens savo augalai pagal savo poreikius.

5. Tiksliai laistyti: Su ilgu antgaliu, tai purkštuvų laistymo gali leisti jums transporto vandenį tiesiai į dirvą, todėl lengvai laistyti savo augalų, be eikvoti vandens.Didelio skersmens vandens įleidimo leidžia greitai ir patogiai užpildyti gali.

Aprašymas:

Šis tvirtas ir patvarus laistytuvas yra puikus lauko augalai.Su pakankamai pajėgumų ir didelio skersmens vandens įleidimo anga, ji leidžia lengvai ir efektyviai laistyti.Ergonomiška rankena suteikia patogi rankena, ir nuimamas antgalis leidžia universalus naudojimas.

Aprašymas:

1. Pavadinimas: laistytuvas su Purkštuvų Galvutės

2. Medžiaga: PP

3. Dydis: 22.5x32cm/8.8x12in

4. Talpa: 5L

Pakavimo Sąrašas:

purkštuvų laistytuvas*1(mėlynos ir žalios atsitiktiniai pristatymo)

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Vandens Skardinės
  • Modelio Numeris: purkštuvų laistytuvas

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai