Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Automobilių Aromato Difuzorius Saulės Energijos Lėktuvo Formos, Automobilių Difuzorių Pasukti Kūrybos Oro Gaiviklis, Interjero Priedai

0 Atsiliepimai
€14.66 €10.27
  • SKU: w53753
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Automobilių Aromato Difuzorius Saulės Energijos Lėktuvo Formos, Automobilių Difuzorių Pasukti Kūrybos Oro Gaiviklis, Interjero Priedai

Saulės energija varomas konstrukcija užtikrina ilgalaikį kvepalų, o sukurti romantišką ir malonią atmosferą.Su jo mažos apimties ir puikių dovanų parinktį, tai papildomai prie kiekvienos transporto priemonės.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: aliuminio lydinys

Produkto svoris: apie 600g

Gaminio dydis: apie 11x7.5x6.5CM/4.33x2.95x2.56inch

Šiltas priminimas: Gaminio matmenys/nuotraukos yra visi išmatuoti ir imtis rankiniu būdu.Prašome, atleisk man, už nedideli nukrypimai.

Pakavimo Sąrašas:

1* Automobilių Aromato Difuzorius

1* Aromaterapija Core

1* Naftos Replenishe

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saulės Dizainas: Šis saulės energija varomų automobilių oro gaiviklis, naudoja pažangiausias saulės koncentratorius difuzinis kvepalų efektyviai taupyti energiją.Ji sukasi automatiškai, kai veikiama saulės spindulių, todėl ji laisvų rankų įranga, sprendimas, siekiant išlaikyti savo automobilį kvapo puikus.

2.Natūralus Pasirinkimas: Pakelti savo vairavimo patirtimi su mūsų Saulės Automobilių Oro Gaiviklis.Prisotintas natūralus ir gerai prižiūrimų augalų ekstraktai, šis nealkoholinis oro gaiviklis, pašalina blogą kvapą ir sukelia ilgalaikį kvepalų.Say hello sveikiau ir maloniau kelionę.

3.Saugiai naudoti: Tai saulės automobilių oro gaiviklis gali pašalinti kvapus į automobilį ir sukurti romantišką ir malonią atmosferą.Ji turi ilgalaikį aromatą, kuris yra patvarus ir saugus.Jis yra pagamintas iš cinko lydinio medžiagos, kuri yra atspari ėsdinimo ir dėvėti.

4.Lengvo Nešiojimo: Imtis šio saulės automobilių oro gaiviklis, kartu su jumis, kur jums eiti, dėl savo mažo dydžio ir išskirtinį sraigtasparnis-įkvėptas dizainas.Tai puikus priedas jūsų namų ar automobilio kaip stilingas dekoro ir oro valymo prietaisą.

5.Puiki Dovana Suteikia: Tai saulės automobilių oro gaiviklis, yra puiki dovana jūsų draugui, kolegai ar šeimos nariai, kurie yra lėktuvo entuziastas.Ji yra skirtos atrodo kaip mini, kad lėktuvas sukasi kartu su saule, pridedant smagumo ir šviežumo į bet kokį automobilį.

  • Elemento Ilgio: 0.00mm
  • Prekės Svoris: 1.00kg
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Plotis: 0.00mm
  • Elemento Aukštis: 0.00mm

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai