Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Automobilių oro Gaivikliai 10ml Protingas Automobilis Aromato Difuzorius Oro Valytuvas Šviesos Aromatas Su Augalų Ekstraktai Automobilių Interjero Priedai

0 Atsiliepimai
€6.96 €3.47
  • SKU: w57663
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Automobilių oro Gaivikliai 10ml Protingas Automobilis Aromato Difuzorius Oro Valytuvas Šviesos Aromatas Su Augalų Ekstraktai Automobilių Interjero Priedai

Kulka Taškų:

1. Botanikos Kvapai: Išsileisti su tyra ir originali kvapas mūsų automobilių kvepalai, išgaunamas iš žiedų per saugus ir natūralus procesas.Mūsų distiliacijos metodas pernesa jokių dirginančių ar priedų, todėl aromatas, idealiai tinka bet kurios vietos.

2. Saugu ir Patogu: Mūsų automobilių kvepalai yra sukurta siekiant suteikti patogiai ir saugiai, vairavimo patirtį.Pagaminti iš natūralių ingredientų, tai tinka nėščioms moterims ir vaikams.Mėgaukitės gaivus aromatas be jokio diskomforto ir sukurti taikią atmosferą jūsų automobilį.

3. Universalus Privalumai: Pakelti savo dūmų mokymų su mūsų automobilių kvepalų, kad dvigubai daugiau, kaip drėkintuvas ir difuzorius.Naudoti jūsų automobilio, verslo ar namų, ir pareikšti ramina ir gaivus atmosfera, ko jums reikia.Suderinamas su dauguma aromaterapija viryklės maksimalų universalumą.

4. Jauki Aplinka: Mėgautis gerai išlaikytas ir švarus oras jūsų automobilyje ar namie su mūsų Automobilio Kvepalų.Savo natūralų kvapą, pašalina blogą kvapą ir pagerina oro kokybę rami ir jauki atmosfera.

5. Įvairių Kvepiančių Automobilio Kvepalų: Laikykite savo automobilį kvapo, gerai išlaikytas dažnai tai kvepalai, kurie neleis eterinis aliejus perkrautas.Ateina įvairių patrauklių kvapai, pavyzdžiui, "jasmine", " ocean breeze, ir pipirmėčių, kad tiktų jūsų pageidavimus.

Aprašymas:

T jo 10ml pildymas yra nešiojamieji ir paprasta naudoti, todėl puikiai tinka keliaujant.Mėgautis maloniu aromatu, jūsų automobilis su mūsų Automobilio Oro Gaiviklius.Pagamintas iš saugių augalų ekstraktai, mūsų difuzoriai gali būti naudojami ramybę.Nesvarbu, ar esate namie, ar lauke, mūsų 10ml car perfume refill bus palikti savo automobilį kvapo, gerai išlaikytas ir švarus.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Car Perfume Refill Kvepalai Eterinis Aliejus

2. Dydis: 5.4*2.1 cm

3. Talpa: 10 ML/butelis

4. Produkto pristatymas: Natūralus eterinis aliejus papildas yra automobilių kvepalai gaminami iš importuojamos gamtinės augalų eteriniai aliejai, naudojant tarptautines pažangių technologijų ir kruopščiai parengta pagal kvepalai meistrai.Ji yra visiškai egzotiškos romantikos ir ilgesys, ir leis jums jaustis aiškiai ir kitoks jausmas, tik su 1 lašas.Jausmus ir priežiūra yra jūsų pusėje.

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilių Kvepalai

Instrukcijos:

naudojimas: Atsukite buteliuko dangtelį ir naudoti šiaudus arba švirkštu švirkšti kvepalai į norimą vietą.

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas! 2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumai

dėl skirtingų vadovas matavimai.

  • Specialios Funkcijos: Ilgalaikis Aromatas
  • Elemento Tipas: Oro Gaiviklis
  • Tipas: Automobilių Gaivikliai
  • Elemento Plotis: 5cm
  • Prekės Tomas: 10ml
  • Formos: Kietas
  • Modelio Pavadinimas: Automobilių Gaivikliai
  • Kvepalų: Citrina
  • Elemento Aukštis: 5cm
  • Prekės Svoris: 40g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: Plastikiniai
  • Elemento Ilgio: 10cm

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai