Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Automobilių Difuzorių Ventiliacijos Įrašą Auto Oro Gaiviklis Kvapo Optikos Ventiliacijos Difuzinis Ilgai trunkantis Aromaterapinis Oro Gaiviklis, Oro Kondicionierius

0 Atsiliepimai
€15.54 €7.77
  • SKU: w53123
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Automobilių Difuzorių Ventiliacijos Įrašą Auto Oro Gaiviklis Kvapo Optikos Ventiliacijos Difuzinis Ilgai trunkantis Aromaterapinis Oro Gaiviklis, Oro Kondicionierius

Kulka Taškų:

1. Ilgai Išliekantis Aromatas: unikalus nanofiber juostas šis automobilis difuzorius ventiliacijos įrašą ne tik, kad aromatas ilgiau, bet taip pat suteikia intensyvesnį kvapą patirtis.Jie išgryninti orą, efektyviai ir pašalinti naujo automobilio kvapas, sukurti raminančią atmosferą jūsų ratai.

2. Natūralių Kvepalų: Pagaminti su nekenksmingas ir aukščiausios kokybės ingredientai, mūsų automobilių difuzorių ventiliacijos įrašo išskiria natūralių augalų ekstraktų, kurie sukurti rūpesčių ir atsipalaiduoti atmosferą savo automobilį.

3. Lengva Naudoti: Šis automobilis difuzorius ventiliacijos įrašas yra paprasta naudoti ir tinka daugumai automobilių.Ji gali išlaikyti jūsų automobilio interjero, švari ir šviežia paleisti jūsų mėgstamą kvapą.Klipas yra sandarus ir gali būti pasukti, reguliuoti intensyvumą, jūsų pasirinktą kvepalų.

4. Ideali Dovana: Pakelti dvasios, savo artimuosius, su džiaugsmu aromaterapija per mūsų automobilių difuzorių ventiliacijos įrašą.Dalintis dovana atsipalaiduoti ir atjauninimas, kaip Kalėdų, gimtadienio, ar festivalio dovana.Puikus draugai, kurie praleidžia valandų vairavimo ir siekia patirti ramybę esmė aliejų.

5. Lengvas Montavimas: Šis automobilis difuzorius ventiliacijos įrašą patogu ir paprasta įdiegti, nėra lengva nukristi, ir tinka daugelio tipų orlaidės.Tai nėra pažeisti automobilio ir gali būti įrengti lengvai ir stabiliai.

Aprašymas:

Kvėpuoti išgrynintas oras su mūsų gamtos automobilio ventiliacijos difuzorių.Pasukti koreguoti jūsų pageidaujamo aromato intensyvumo.Lengva įdiegti ir puiki dovana.

Specifikacija:

1. Produkto Pavadinimas: Automobilių Difuzorių Ventiliacijos Įrašą

2. Gaminio Medžiaga: ABS

3. Gaminio Dydis: 7.5*3*1.7 cm/2.95*1.18*0.67 tam, 7*5.5*3.2 cm/2.76*2.17*1.26 į (vidut.)

Pakavimo Sąrašas:

1 * Automobilio Ventiliacijos Difuzorių Įrašą

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

2..Dėl rankinio matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

  • Elemento Tipas: Oro Gaiviklis
  • Elemento Aukštis: 5cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 160g
  • Modelio Pavadinimas: Automobilių Difuzorių Ventiliacijos Įrašą
  • Elemento Ilgio: 15cm
  • Elemento Plotis: 10cm
  • Specialios Funkcijos: Automobilių Difuzorių Ventiliacijos Įrašą

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai