Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Universalus Automobilinis Auto Skydelis Nuo Saulės Akiniai, Dėžutė Akiniai Nuo Saulės Įrašą Kortelės Bilieto Turėtojas Stovėti Užtrauktuku Akiniai Automobilių Reikmenys

0 Atsiliepimai
€12.01 €6.01
  • SKU: w58508
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Universalus Automobilinis Auto Skydelis Nuo Saulės Akiniai, Dėžutė Akiniai Nuo Saulės Įrašą Kortelės Bilieto Turėtojas Stovėti Užtrauktuku Akiniai Automobilių Reikmenys

Savybės:

1. Pagamintas iš aliuminio lydinio ir oda, automobilių akiniai nuo saulės laikiklis yra patvarus, nėra lengvai deformuojasi, ir sukelia jokios žalos savo akinius.

2. Akiniai nuo saulės vaizdo įrašas gali būti patikimai pritvirtintas ant saulės skydelis, bus ne trukdyti vairuotojo matomumui, ir gali lengvai ir greitai pasiekti akinius, kai norite juos naudoti.

3. Akiniai skydelis įrašą, automobiliai gali būti švarus ir jaukus interjeras, aplinka, turinti savo akinius nuo saulės, išlaikyti švarus ir tvarkingas.

4. Akiniai nuo saulės įrašą turėtojas yra puikus kasdienio naudojimo jūsų automobilį, kuris gali apkabos, akiniai, vizitinių kortelių, bilietų turėtojai, įvairių papuošalų ir pan.

5. Tiesiog įrašą automobilių stiklai įrašą į saulės skydelis, organizuoti savo akinius gerai, ir jums nebereikia nerimauti apie prarasti arba messing savo akinius.

Specifikacija:

Pavadinimas: Aikštė akiniai įrašą

Dydis: apie 10*4.2*3.3 cm/3.94*1.65*1.3 į

Svoris: apie 24g

Pakavimo Sąrašas:

1* automobilių stiklų įrašą

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tvirtas Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, ir oda, akiniai įrašas yra daugiau tekstūra ir patvarus.Jis nebus slydimo ar žalą, akiniai nuo saulės, tvirtas ir praktiškas.

2.Jokių Kliūčių, kad Peržiūrėti: akiniai nuo saulės apkabos, gali būti saugiai pritvirtintas prie saulės skydelis be trukdo vairuotojui matyti, ir tai suteikia lengvą ir greitą prieigą prie jūsų akinius, jei norite juos naudoti.

3.Tvarkingas & Tvarkinga Automobilio Interjeras: Jis gali būti įdiegti savo saulės skydelis, tada jūs galite įdėti jūsų akiniai nuo saulės į įrašą, kad jūsų automobilis tvarkingas ir švarus, ir jūs galite pasidalinti jomis su savo šeima.

4.Lengvas Įrengimas: paprasčiausiai padėkite automobilių stiklai įrašą apie saulės skydelis gerai organizuoti savo akinius ir negali judėti, ne daugiau nerimauti, akiniai prarasti arba messing aplink.

5.Platus Programas: Jūs galite įdėti jūsų akiniai nuo saulės į skydelis akiniai nuo saulės laikiklis.Ir jūsų kortelės, nuotraukos, papuošalai ir kiti daiktai, taip pat galima įdėti į jį.

  • Elemento Tipas: Užtrauktuku & Įrašą
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai