Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

10vnt Veiksmų Skaičius, TORO Anime Puikus Out-of-atspausdintas Paveikslas Modelis Ornamentu Urmu Žaislai Pakabukas Cartoon Automobilių Apdailos

0 Atsiliepimai
€2.02 €1.28
  • SKU: w52301
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

10vnt Veiksmų Skaičius, TORO Anime Puikus Out-of-atspausdintas Paveikslas Modelis Ornamentu Urmu Žaislai Pakabukas Cartoon Automobilių Apdailos

1. Multi-stiliaus: Ji yra 10 mielas stilių Romao, kuris gali patenkinti pageidavimus įvairių pirkėjų ir gali būti keičiami priklausomai nuo aplinkos ir nuotaikos.

2. Kūrybos micro-kraštovaizdžio dizainas: Šį Lo Mao lėlės priima micro-kraštovaizdžio dizainas, kuris gali būti naudojamas kaip darbalaukio apdailos ar namų puošybai pagerinti namų atmosferą ir taip pat yra unikalus meno malonumą.

3. Išskirtinį meistriškumą: priėmimo procesas lėlės yra puikūs, ir kiekviena detalė yra kruopščiai nušlifuotas ir išraižytas, kuris rodo, meistras išradingumas.

4. Saugus ir patvarus: Medžiagų parinkimas yra ekologiški ir patvarūs, spalvos yra ryškios ir patvarios, gali būti naudojami ilgą laiką, ir nėra lengva nešioti, arba išnyks.

5. Išskirtinį dovana: Ši katė lėlės gali būti naudojamas kaip išskirtinį dovana, tinka draugams, šeimos nariams arba vaikams, ir taip pat kaip kalėdinę dovaną.Tai yra geras pasirinkimas, išreikšti jausmus ir dalintis laime.

Nauja ir aukštos kokybės

Medžiaga: PVC

Spalva: Kaip nuotraukose

Aukštis: 3-5cm

Pakuotė:10 vnt.

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3mm.

Kaip skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, dėkojame už jūsų supratimą, faktinis produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

  • Prekės Pavadinimas: JINHF
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pagrindinė Medžiaga: Plastiko Pluoštas

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai