Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Universalus Vairas Dangtelį Nustatyti Patogus Elastinės Juostos Rankena Apima Automobilio Stilius SteeringWheel Proctator Automobiliams

0 Atsiliepimai
€15.99 €7.99
  • SKU: w50513
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Universalus Vairas Dangtelį Nustatyti Patogus Elastinės Juostos Rankena Apima Automobilio Stilius SteeringWheel Proctator Automobiliams

Kulka Taškų:

1. Patogi Rankena: Tai vairo rato gaubtas yra pagamintas iš minkštos medžiagos, kad jaustųsi patogiai ir prakaito-wicking.Ji bauda kūrinys, ir anti-slip dizainas, kuris suteikia geresnį sukibimą ir kontrolę.Mėgaukitės sklandžiai ir saugaus vairavimo patirtis su šiuo Vairas PADENGTI.

2. Sustiprinta Apsauga: Padidina Saugumą Vairuojant Išvengti Įbrėžimų, IŠBLUKIMO, PURVO, ir saulės Nudegimo dėl Savo Vairas.Padengti Al Todėl Apsaugo Jūsų Vairas nuo Dėvėjimosi ir Plyšimo su savo Patvarus ir Apsaugines Funkcijas.

3. Stilingas ir Elegantiškas: Pakelti savo vairavimo patirtimi su mūsų vairo dangtelis, skirtas vyrams.Energingas spalvų variantų, ir minimalistinis dizainas atspindi jūsų skonį ir pridėti jutiklinio elegancija jūsų automobilį.

4. Paprastas Priedas: Kiekvienas gali įdiegti šį vairas padengti minučių, dėl savo paprastos konstrukcijos ir besiūlių tinka.Vieną kartą įstrigo, lieka stabilus ir patogus jūsų rankose.

5. Įvairių Suderinamumas: Pagerinti savo vairavimo patirtimi su mūsų vairas el el padengti, kad tinka įvairių automobilių modelių, įskaitant ir tuos, su D-formos arba O-tipo, vairas.Jis be vargo prisitaiko prie viršutinės ir apatinės dalių varantys maksimalų komfortą.Pagerinti savo vairavimo patirtimi su mūsų vairas wrap !

Aprašymas:

Su bauda apdailos ir energingas spalvas, ji priduria, stiliaus ir apsaugos jūsų varantys nuo dėvėjimosi ir plyšimo.Lengva įdiegti ir suderinti su platų modelių.

Specifikacija:

1. Pavadinimas : Vairas Dangtelį Nustatyti

2. Gaminio dydis: (vidut.)29*10* 3cm/11.42*3.94*1.18 cm

3. Produkto svoris: (vidut.)120g

Pakavimo Sąrašas:

Vairo Dangtelis*1pair

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2 .Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

  • Specialios Funkcijos: Purus Automobilių Vairo Dangtelis
  • Elemento Ilgio: 29cm
  • Elemento Aukštis: 3cm
  • Elemento Plotis: 10cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 100g
  • Dydis: 29*10*3cm
  • Elemento Tipas: Vairavimo Ratai Ir Vairas, Šakotuvai
  • Modelio Pavadinimas: Vairo Rato Gaubtas

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai