Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Juoda Katė, Sodas Kuolo Sodo Juoda Katė Dekoras Atsparus Vandeniui Juoda Katė, Lauko Sodo Puošmena Juoda Katė, Sodo Kiemo Vejos Kieme

0 Atsiliepimai
€19.52 €8.59
  • SKU: w3512
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Juoda Katė, Sodas Kuolo Sodo Juoda Katė Dekoras Atsparus Vandeniui Juoda Katė, Lauko Sodo Puošmena Juoda Katė, Sodo Kiemo Vejos Kieme

Ši juoda katė kuolo dekoras bus pridėti spalvų ir sudominti savo kiemo.Ji taip pat tarnauja kaip dekoro, kad baisus paukščiams ir graužikams kieme.Ji yra pagaminta iš akrilo ir atlaiko lietus, sniegas, ir kitų nepalankių oro sąlygų.Jis yra populiarus dėl Helovinas, jubiliejai, ir kitoms ypatingoms progoms.

Specifikacija:

Medžiaga: Akrilas

Matmenys: 24 x 22cm/9.45 x 8.66 į

B 30 x 19cm/11.81 x 7.68 į

C 25 x 23cm/9.45 x 8.66 į

Pakavimo Sąrašas:

1 x Juoda Katė, Sodas Kuolo

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Gerai dirba už Jus: Pagamintas iš cute kitty akrilo statymų, tai juoda katė, sodas statymai yra gražiai paruošta pridėti gyvumo ir sudominti savo kiemo.Jie būna trijų skirtingų kelia, kad jūs galite maišyti ir rungtynės.

2.Sodo Gynėjas: Tai juoda katė, sodas statymas yra puikus būdas apsaugoti savo kiemą nuo nepageidaujamų lankytojų.Jo grėsmingas ir tikroviška išraiška bus išgąsdinti voverių, triušių ir kitų smulkių gyvūnų, kurie gali pakenkti jūsų gėlės ir daržovės.

3.Subtilus Dovana: Padovanokite sau arba savo draugams ir šeimos nariams, ši juoda katė sodo kuolo, saldus ir patogus atlygis už sodo mėgėjams.Tai idealus gimtadieniai, šventės, jubiliejai, arba tiesiog dėl to.Ši katė bus padidinti jų sodas, veranda, arba veja su savo gražių stilių.

4.Daugkartinio naudojimo Medžiagos: Ši juoda katė, sodas statymas yra pagamintas iš akrilo, kad gali atlaikyti vėjo, lietaus, saulės, šalčio ir kitų blogų oro sąlygų.Jis nepraranda savo spalvos ar formos ir neblunka, deformuoti ar žalą.

5.Platus: Tai juoda katė, sodas pavojus yra mažas ir mielas apdaila, kuri telpa į bet kokią erdvę.Tai yra puikus būdas parodyti savo humoro jausmą ir asmenybės, ypač dėl Helovinas, kai jis bus malonumas ir stebinti savo svečius ir kaimynus.

  • Medžiaga: Akrilo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Juoda Katė, Sodas Kuolo
  • Temos: Gyvūnų

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai