Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

4 VNT Aišku, Kalėdų Atminimo Ornamentu Plunksnų Kamuolys Nustatyti Gabalas Širdis Yra Danguje, Medžio Kabo Pakabukas Dovanos Tėčiui

0 Atsiliepimai
€32.48 €16.57
  • SKU: w6948
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

4 VNT Aišku, Kalėdų Atminimo Ornamentu Plunksnų Kamuolys Nustatyti Gabalas Širdis Yra Danguje, Medžio Kabo Pakabukas Dovanos Tėčiui

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

[Amžinąjį & Pure] Apvalūs skaidraus plastiko plunksnų kamuolys ornamentais, su metalo pakabukas, subtili ir miela.Skaidrus kamuolys simbolizuoja širdis visada yra šviesus ir tyras, o plunksna simbolizuoja širdis šviesos, ir jie bus patekti į dangų, taikus ir amžinas.

[Šeimos Pakabukas]Su liečia tekstą, aš angelas žiūri per patį ir aš vadinu jos/jo Teta, Tėtis, Močiutė, Senelis, dalelė mano širdies yra danguje.Tegul vienas mylimas, visada būti su jumis.

["Memorial" Ornamentas]ypatingas ornamentas paminėti mylimąjį, kuris praėjo, prarado artimuosius, visada bus mūsų protus, įkvepiantis ir suteikiantis mums.prisiminkime, kad sunkiu metu išlaikė šiais metais, be to, ji taip pat rodo, laimės ateityje.

[Kalėdų Dekoracijos]naudoti šias plunksnų kamuolys ornamentu virš stalo, lentynos, židinys, kabinti juos ant sienos, kalėdų eglutė, kaip dekoras, padidinti šventinę atmosferą, pasiekti sėkmės ir laimės šeimoje.

[Puiki Dovana kalėdoms]kalėdų kabinti ornamentas yra pasiruošę pasiūlyti, kaip išskirtinį atminimo dovana draugui, tai bus puikus būdas sukurti ilgalaikius, mylintis prisiminimus visiems.

dydis: 8 x 8cm

Medžiaga: plastikas

spalva: skaidri, balta

Pakuotės Turinys:

4 x Papuošalai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elektroninis: no

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai