Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

1Pair Kojinių Vienintelis Korio Pagalvėle Ir Pėdų Apsaugos Paplūdimio Kojinės Vyrams Ir Moterims Aukštos Elastinga Oda, Maitina Kojinės

0 Atsiliepimai
€2.51 €1.68
  • SKU: w241824
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Odos Priežiūros Priemonė

1Pair Kojinių Vienintelis Korio Pagalvėle Ir Pėdų Apsaugos Paplūdimio Kojinės Vyrams Ir Moterims Aukštos Elastinga Oda, Maitina Kojinės

Savybės:

1. Su šios ilgos silikono drėkinamasis pėdų kojinės, jūs turėsite intensyvų drėkinimą gydymo minkština sausas, šiurkštus, sunku kojas, manikiūras.beautiful ir galėtų remontuoti krekingo kulniukai, pirštai, odeles.Tai taip pat numatyta pagerinti kojų išvaizda padeda sumažinti smulkias raukšleles, senėjimo.

2. Mūsų silikono kojinės gali būti šiek tiek ištemptas reikia, kad tilptų dauguma moterų nuo mažo dydžio, dydžio.Ne nerimauti apie dydį.

3. Mes rekomenduojame dėvėti šis drėkinamasis gelis kojinės su losjonai ir truks mažiausiai 25 minutes, kiekvieną kartą, ir ne rečiau kaip 2-3 kartus per savaitę.

4. Jis plaunamas ir daugkartinio naudojimo.Jie gali nuolat drėkina odą, natūralią ir sveiką išvaizdą, maitina sklandžiai, ir padidinti lankstumą.jis taip pat nesukelia alergijos.

5. Mūsų drėkina kojinės buvo ne tik sausas, krekingo kojų pagalbos, bet taip pat drėkina visą pėdų odos natūralią ir sveiką išvaizdą, maitina sklandžiai, ir padidinti lankstumą.

Specifikacija:

100% visiškai naujos kokybės

Prekės Pavadinimas:Pėdų Priežiūros Kojinės

Medžiaga:minkštas silikoninis

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis: 35-43 vienas dydis tinka visiems

Komplektą sudaro:

1 Pora * Pėdų Priežiūros Kojinės.

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl vadovo matavimo sistema.

  • Prekės Pavadinimas: HNKMP
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Pėdų Pleistras

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai