Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

2vnt Gelis Kojų 1pairs Gelio Separatorius Plaktukas Tne Sutampa Pėdų Priežiūros Priemones, Silikono Splitter Korektorius Guz Reguliatorius Ortopedinė

0 Atsiliepimai
€1.11 €0.67
  • SKU: w286227
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Odos Priežiūros Priemonė

2vnt Gelis Kojų 1pairs Gelio Separatorius Plaktukas Tne Sutampa Pėdų Priežiūros Priemones, Silikono Splitter Korektorius Guz Reguliatorius Ortopedinė

apibūdinti

Spalva: Odos spalva, balta

Savybės

Nematomas Laikysena CareKit padeda teisinga koja, derinimo ir laikysenos problemas subalansuoti slėgį ant kojų metu walking.By naudojant dviejų skirtingų lygių rinkinys, jūs galite pamatyti rezultatus, kiek per keturis mėnesius.

[Kūno Formavimas] Dėvi kostiumą gali didinti energijos aktyvuoti vidinius raumenis, taip mažinant kūno riebalų kiekis ir pasiekti kūno formavimo efektą.Šis poveikis yra didesni, kai jūs naudojate 2 Lygio Komplektas metu, jogos ir gimnastikos treniruotes.

[Laikysenos Korekcijos] Ištiesinti savo klubus, siekiant užkirsti kelią raumenų disbalansą.Teisingai sulenktų kelių ir nusilenkė kojos.

Kojos ReliefThe rinkinys padeda stabilizuoti kūno svorio centras, sumažinti spaudimą klubų ir apatinės nugaros, ir sumažinti spaudimą į kojas.

Tinka Visų Koja ShapesStraighten ir suderinti, kad jūsų pirštai atskirai.Daug žmonių, kurie stovi už ilgą laiką, ir vyresnio amžiaus žmonės.

Komentaras:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind jūsų pakeitimo.

2. Dėl skirtumų tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Labai jums ačiū!

3. Prekės KODAS spalva yra produkto pakuotės

Pakuotė:

1PAIR * Kojų korekcijos rankovės

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

  • Vienetų skaičius: COMBO
  • Pozicija: Pora
  • Tipas: Ranka, Koja Failų
  • Elemento Tipas: Pėdų Priežiūros Priemonė
  • Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros
  • Modelio Numeris: Kojų korekcijos rankovės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai