Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

EMSzero Neo Kūno Skulptūra Lieknėjimo Mašina EMS Microcorrent Raumenų Stimuliatorius SPA Prietaiso Vidinės Ball Roller Veido DLS-EMSlim

0 Atsiliepimai
€4 598.19
  • SKU: w242423
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Odos Priežiūros Priemonė

EMSzero Neo Kūno Skulptūra Lieknėjimo Mašina EMS Microcorrent Raumenų Stimuliatorius SPA Prietaiso Vidinės Ball Roller Veido DLS-EMSlim

EMSzero Neo EMSlim Kūno Skulptūra Lieknėjimo Mašina EMS Microcorrent Raumenų Stimuliatorius SPA Prietaiso Vidinės Ball Roller Veido DLS

Naudojant technologiją iš didelio intensyvumo dėmesio elektromagnetinis laukas, per stimuliuoja nervų, savaiminio raumenų ir toliau plėstis ir trauktis, ir atlieka ribos, mokymo, raumenų gali būti labai pertvarkytas, augimo myofibrils (raumenų plėtros), ir naujų kolageno grandines ir raumenų skaidulas (raumenų hiperplazija) yra gaminamas, taigi, kaip mokyti ir padidinti raumenų tankio ir tūrio.

Šiandien, tempas, socialinio gyvenimo, yra greitas, modernus, gyvena žmonės, užimtas gyvenimo, dauguma žmonių neturi laiko pasinaudoti ir dietos yra žalingos.

EMSzero gali puikiai išspręsti visus jūsų rūpesčius ir grįžtama atgal puikus kūnas.

1. Sweatless sporto EMSzero magnetinio Kelti magic " klubo.

Sveikos neinvaziniai neskausmingas svorio, lengva prižiūrėti slim figūra namuose.Ir ji gali formuoti savo kūno dalių, pavyzdžiui, kojų, rankų ar pilvo, sėdmenų.

2. Ne Tik riebalų šalinimo, tačiau geriau formuoti savo kūno gražus skaičius linija.

3. Sutaupote laiko ir Energijos.Operacija 30 minučių lygi 20000 sėdėti, tai normaliai vykdyti negali pasiekti. 30 minutę EMS nulinis veikimo gali lengvai pasiekti savo savaitės pratybų apimtis.

Daugelis žmonių prarasti svorio per pratimas, bet aerobikos pratimų (pvz., veikia) trunka mažiau nei 30 minučių, kuri yra ne veiksmingos.Nes pirmas 30 minučių mankštos vartoti vandens ir cukraus organizme, ir tai bus ne pradėti vartoti riebalų iki 30 minučių vėliau.

Apibendrinant, EMSzero magnetinio kūno lieknėjimo machie yra labai veiksmingos, ir taip pat yra labai saugi ir sveika mūsų organizmui.Tie, kuriems to reikia, gali jį išbandyti.

Produkto duomenys: juoda spalva pasirinktinai 2Handles/4Handles/5Handles.Atnaujinti 6500w 14 Tesla4 Rankena RF Dubens pagalvėlė optionalLanguage ir Logotipas gali būti pritaikytas.Avaliable apie JAV, Meksika ,Lenkija, Kanada vietos sandėlyje, pristatymo 3 dienų .

Principas magnetinio retinimo ir raumenų stiprinimas:

Meature Funkcija:

1.Nuolat brand new oru aušinamas sistema;

2.200 HZ Didžiausia išėjimo darbinis dažnis;

3.5000 W didelės galios produkcija;

4.13 Tesla didelės energijos

5.Dinaminis temperatūros stebėjimo,gyvenimo stebėjimas,ir kaltę, nerimą kelia sistema

6.2in1 technologijų EMS RF,dviejų gydymo vienos procedūros

Ritinio Darbo Principlez

Vidinis ball roller " aparatas yra neinvaziniai mechaninė suspaudimo mikro vibracija infraraudonųjų spindulių gydymas.Principas yra sukurti suspaudimo mikro vibracija valcavimo silikono kamuolys palei 360rotation voleliu.Kaip kamuolys sukasi ir daro spaudimą oda, ji gamina"pulsacija suspaudimo" efektas, kuris supranta slankiojamojo judesio nuolat stumia, traukia ir minkyti, ir audinio patiria tam tikrą spaudimą.

BUILD MUSCLE

Raumenų sutarčių 30, 000 kartų su aukšto dažnio ir intensyvumo, todėl taip pat traukinio ir padidinti raumenų tankio ir tūrio.

SUMAŽINTI RIEBALŲ

Raumenų susitraukimo reikia daug energijos tiekimas, todėl riebalų ląstelių šalia raumenų, taip pat suvartoti, todėl gamtos apoptozę ir efektyvią riebalų mažinimo storis.

RAUMENŲ SKULPTŪRA

Naudotis pilvo raumenis, formuojančius vest linija / vykdančios klubo raumenis, sukurti persikų klubai / vykdančios įstrižai pilvo raumenis, ir formuojant mermaid linijos.

TEISĘ Į DEŠINĘ, STRAIPSNIAI, STRAIPSNIAI

atneša ne invazinės technologijos gimdymo moteris ir išsprendžia problemą rectus

EMSzero naujausią prietaisų gamyklos tiesioginis pardavimas, EMS raumenų mokymo aparatas,daugiausia generuoja stiprų magnetinį lauką per didelio intensyvumo Tesla ritė,stimuliuoja raumenų susitraukimo ir atsipalaidavimo.

Pirkėjams, kad Po,mašina bus išsiųsti instrukcija ir veikimo video,mašinos valdymas yra labai paprastas!

Meature Funkcija:

1.Nuolat brand new oru aušinamas sistema;

2.200 HZ Didžiausia išėjimo darbinis dažnis;

3.5000 W didelės galios produkcija;

4.13 Tesla didelės energijos

5.Dinaminis temperatūros stebėjimo,gyvenimo stebėjimas,ir kaltę, nerimą kelia sistema

6.2in1 technologijų EMS RF,dviejų gydymo vienos procedūros

DUK

1. Kaip yra jūsų paslaugas po pardavimo?

Mes turime profesionalių technologijų remti komanda, savo laiku suteiktas paslaugas.Jūs galite gauti pagalbos jums reikia laiko telefonu,kamera, interneto pokalbių .Prašome susisiekti su mumis.kai mašina turi kokių nors problemų.

Bestservice bus pasiūlyta.

2. Jūs mokyti, kaip naudotis mašina?

Taip, mes galime pateikti išsamų vartotojo vadovą ir naudojimo video instrukcija ir taikymas.Ir internete konsultantas paslaugų užtikrinti, kad jūs, nepriklausomai problema, kai jūs laikytis, galima išspręsti lengvai.Ji yra lengva valdyti bet kas, su instrukcija.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: EMSzero

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai