Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Valtis Sparnas Įrašus Kvadratinių Geležinkelių Įrašus Reguliuojančios Pakabos, Pontonas Valtis Dalys, Valtis Bamperis Priedai Jūrų Aparatūros Valtis

0 Atsiliepimai
€3.03 €1.03
  • SKU: w130154
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Vandens Sportas

Valtis Sparnas Įrašus Kvadratinių Geležinkelių Įrašus Reguliuojančios Pakabos, Pontonas Valtis Dalys, Valtis Bamperis Priedai Jūrų Aparatūros Valtis

Mūsų valtis sparno laikiklis yra pagaminti, kad atlaikytų sunkiųjų naudojimo.Tai skirta ne pertrauka, ar rūdžių ir gali būti patikimai pritvirtinti, kad suteikti jums pakankamai patogu.Galite greitai ir lengvai reguliuoti sparno padėtyje, kad atitiktų jūsų poreikius.Pabandykite šildymo ir minkština ją lengvas montavimas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Valtis Sparnas Įrašus

Medžiaga: Nailonas

Svoris: apie 46g

Spalva: juoda, pilka

Pakavimo Sąrašas:

1* Valtis Sparnas Įrašus

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atsparus oro sąlygoms: patvarus ir atsparus oro sąlygoms valtis sparnas klipai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės nailono, pastatytas pagal išskirtinį apdailos išgyventi bet kokiomis oro sąlygomis.Jie nebus pertraukos, rūdžių, ar palikti įbrėžimus ant jūsų valtis: patikima apsauga jūsų vertinami laivas.

2.Be jokio vargo Sparno Reguliavimas: nesijaudinkite apie fender linijos ateina laisvi su mūsų valtis sparnas įrašus.Be vargo reguliuoti sparno pozicija paprasta stumti ar traukti, sutaupyti laiko ir vargo.Nereikia kaklaraištis ir išmegzti laidų dokas skirtingomis sąlygomis.

3.Lengva Valdyti: apsaugoti savo valtis sparnas lengvai, tiesiog paspausdami sparnas laido į pavarų griovelio.Šie įrašai pateikti be rūpesčių sprendimą už jūrininkus ir užtikrinti sklandų patirtis.

4.Multi-Purpose ir Universalus : Dirželio šių valčių sparnas įrašus į 1-colių-1,25 colio vamzdis bėgiai užtikrina tinkamą vartojimo efektyvumo ir patogumo.Su įvairiomis programomis, jie puikiai tinka į 1/4 3/8 colių fender eilutės: pridėti paprastumo jūsų pastatymo procesą.

5.Patobulintas Dizainas: atsisveikinti su gręžimo įrankių naudojimo.Šilumos, minkština, ir apkaba mūsų fender įrašus ant turėklų puikiai tinka garantuoja, kad jūsų valtis.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai