Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

1Pc Surf Pavadėlio 6ft Burlenčių Naršyti Kojos Virvę Burlenčių Pavadėlio TPU Nerūdijančio Pasisuka Pripučiami Irklas Lentos Kojos Virvę

0 Atsiliepimai
€5.38 €3.22
  • SKU: w168123
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Vandens Sportas

1Pc Surf Pavadėlio 6ft Burlenčių Naršyti Kojos Virvę Burlenčių Pavadėlio TPU Nerūdijančio Pasisuka Pripučiami Irklas Lentos Kojos Virvę

Savybės:

Jūs gausite 1 surf pavadėlio, naršyti kojos čiurnos dirželis su lipnių dizainas yra paprastas naudoti, tinka labiausiai kulkšnių, ir efektyviai apsaugo čiurnos dirželis nuo jų nukristi.

Pagamintas iš aukštos kokybės TPU elastinga virve ir nerūdijančio plieno medžiagos, didelio stiprumo, geras elastingumas ir tvirtas.Pakankamai stiprus, kad rankena ilgiausiai, sunkiausios lentos.

6 metrų ilgio, pakankamai jums pereiti pozicijas ant burlenčių, tinka daugeliui banglentės, tokių kaip kūno lentos, irklas lentos, bugas lentos, žuvų lentos ir kt.

Viduryje burlenčių diržas kamšalu su didelio tankio neopreno komforto, kurios gali užtikrinti, kad dirželis manžetai bus ne slydimo ant kulkšnies, tinka tiek vyrams ir moterims.

Idealiai tinka daug paramą per savo surf, jis pašalina poveikis vilkdami arba snagging dėl įvairių povandeninių objektų, tokių kaip jūros dumblių arba rąstų, padėti įsisavinti jėgos iš kitų objektų.

Specifikacija:

Medžiaga: TPU+nerūdijančio plieno

Dydis:kaip paveikslėlyje parodyta

Spalva: juoda, raudona, mėlyna, žalia

Komplektą Sudaro: 1pc

Pastabos:

Prašome leisti slydimo klaidų, dėl rankinis matavimas.

Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų monitorių.

  • Taikoma Žmonių: Unisex
  • Modelio Numeris: Burlenčių Pavadėlio
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Banglentės
  • Lauko Veikla: banglentę

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai