Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

1Pair Reguliuojamas Baidarių Pėdos Įtvaras Baidarių Koja Vinys Kojoms Pedalą Koja Vinys Irklavimo Valčių Baidarėmis Vairo Baidarių Priedai

0 Atsiliepimai
€57.42 €22.97
  • SKU: w175134
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Vandens Sportas

1Pair Reguliuojamas Baidarių Pėdos Įtvaras Baidarių Koja Vinys Kojoms Pedalą Koja Vinys Irklavimo Valčių Baidarėmis Vairo Baidarių Priedai

Atnaujinti savo baidarės patirtį su mūsų dilimui ir erozija-atsparus baidarių koja vinys!Tinka visiems baidarės, šių pakeitimas vinys nebus perkelti arba nukristi, todėl irklavimo patogiau ir maloniau.Ne daugiau apkrauti savo kojų ar diskomfortas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Baidarių Reguliuojami Pedalai

Gaminio dydis: 39.5x3.5cm/15.55x2.16inches

Produkto svoris: 300g

Gaminio medžiaga: nailonas

Taikoma: baidarės

Pakavimo Sąrašas:

2* Reguliuojamas Baidarių Pėdos Įtvaras

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ergonomiškas Dizainas: Pakelti savo baidarės patirtį su mūsų pėdų vinys giriasi ergonomiška pedalo dizainas.Patogus ir patogi konstrukcija užtikrina easy on/off manevrus ir lengvas pliuškenimosi.Mėgaukitės daugiau patogią ir veiksmingą baidarės patirtį.

2.Ilgalaikis Statyti: Suprojektuoti su aukštos kokybės nailono medžiaga, šių Baidarių Koja Vinys siūlo dėvėti, atsparus, tvirtas ir patikimas paramą savo kojas per baidarės ekskursijos.Galite būti tikri, jums nebus nusivylė su savo patvarumo, arba rizikos deformacijos ar žalą.

3.Reguliuojamas Parama: Šių baidarių koja vinys gali būti lengvai koreguojami, kad atitiktų jūsų kojų ilgis ir pageidaujamą pedalo poziciją, užtikrinant patogų ir stabilų irklavimo patirties.

4.Be jokio vargo Patirties: Mūsų Baidarių Koja Vinys yra paprastas papildymas, kuris nereikalauja sudėtingo surinkimo arba operacija, teikti be jokio vargo patirtis.Juos įdiegti per kelias sekundes nenaudojant jokių įrankių, ir mėgautis patogi ir maloni baidarės kelionę.

5.Išskirtinį Meistriškumą: be šerpetų ir sklandžiai išvaizdą, šie baidarių koja vinys vitrina gerai paruošta išskirtinį kūrinys, kuris užtikrina, erozijos ir išnyks atsparus.Jie taip pat yra lengvas ir lengvai atlikti, todėl juos puikus papildymas jūsų baidarės pavara.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai