Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Crapping Šunys Kalendorius 2024 Šunys Pooping Gražių Vietų Sieninis Kalendorius Sausio 2024 M. Gruodžio 2024 Juokingas Šunų Kalendorių Kamštukas

0 Atsiliepimai
€15.35 €7.67
  • SKU: w97474
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Spausdinimo Produktų

Crapping Šunys Kalendorius 2024 Šunys Pooping Gražių Vietų Sieninis Kalendorius Sausio 2024 M. Gruodžio 2024 Juokingas Šunų Kalendorių Kamštukas

Palaikyti tvarką ir sekti svarbias datas ir susitikimus su mūsų patikima kokybė crapping šunų kalendorių.Papuošti jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys su tai linksmas ir unikalų kalendorių, featuring įvairių šunų, rūpintis verslo, kiekvieną mėnesį.Daro puiki dovana kiekvienam šunų mylėtojas į savo gyvenimą.Išlaikyti savo tvarkaraštį kelyje su mūsų šuo kakoti kalendorius.

Savybės:

Medžiaga: popierius

Gaminio dydis: uždaras 25*19cm/9.84*7.48 cm, prasidėjusios 25*38cm/9.84*14.96 cm

Specifikacija: 2024

Sąrašas:

1 x šunys pooping kalendorius 2024

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Klaidingą Įdomus: Demonstruoja skirtingų šunų įprotis, kiekvieną mėnesį.Šis šuo kakoti kalendorius yra pilnas klaidingą įdomus ir humoro.Jums juoktis garsiai kiekvieną kartą, kai jūs savo ruožtu per puslapį ir pamatyti naują linksmas šuo pooping kelia.Pridėti šiek tiek komedijos savo tvarkaraštį su šio unikalaus ir egzotiškos kalendorius.

2.Kokybės ir ekologiškos: kalendorius yra pagaminti iš kokybės ir ekologiškos medžiagos, popieriaus, kuris nėra lengvai neplyštų ir saugus vartojant ilgą laiką.Jums bus meilė šią kalendorių, jos patikimos kokybės ir linksmas turinį.

3.Pramogauti ištisus metus: Never miss a beat su šiuo linksmas šunys pooping kalendorius 2024, siūlanti visuomenės ir didžiąsias šventes.Kiekvieną mėnesį organizuoja, kad jus informuoti ir turi pakankamai vietos, kad pasižymėti svarbią planus ir susitikimus.Buvimas ant savo grafiko ir pramogauti ištisus metus!

4.Praktinis naudojimas: Puikiai tinka šunų mylėtojai, kuriems patinka geras pokštas, šis kalendorius taip pat yra puiki dovana bet kokia proga.Tinka naudoti jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys ir daugiau, tai turi turėti, be savo dekoro.

5.Skleisti Džiaugsmą: Pareikšti šypsena, kad savo veidą su šiuo šunys pooping kalendorius 2024. Puiki dovana šunų mylėtojai, draugai, ir jų šeimos nariams, kurie vertina egzotiškos dovanos.Pajusti savo dėkingumą, ir parodyti jiems savo globą ir rūpestį, šis įdomus ir puikūs siurprizas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai