Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

2024 Mielas Mažai Šviežių Stalinis Kalendorius Darbalaukio Planuotojas korėjos Notepad Darbotvarkės Tiekimo Organizatorius "Office" Raštinės Kalendoriaus Jūs I2O4

0 Atsiliepimai
€1.58 €0.87
  • SKU: w199208
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Spausdinimo Produktų

2024 Mielas Mažai Šviežių Stalinis Kalendorius Darbalaukio Planuotojas korėjos Notepad Darbotvarkės Tiekimo Organizatorius "Office" Raštinės Kalendoriaus Jūs I2O4

Produkto Aprašymas:

1. Produkto pavadinimas: 2024 Mini Kalendorių Mielas Kalendorius Planą Knyga

2. Gaminio dydis: dydis šis kalendorius yra maždaug 11x7.8x6cm/4.33x3.07x2.36 cm.

3. Produkto stilius: Mini Kalendorius

4. Medžiaga: popierius

Produkto savybės:

1. Mielas ir šviežias dizainas: Šį 2024 mini stalinis kalendorius priima mielas ir naujo dizaino stiliaus, su restorano iliustracijos ir unikalūs elementai, kiekvieną mėnesį, suteikti žmonėms malonus ir atpalaiduojantis jausmas.Ar ant jūsų stalo ar ant darbo stalo, savo erdvę, bus puikus vibe.

2. Tikslios datos ženklas: Šis mini stalinis kalendorius turi tikslią datą ženklu, įskaitant informaciją, tokią kaip savaitę ir mėnulio kalendorių, todėl jūs galite lengvai ir greitai patikrinkite ir planuoti laiką.Kiekvienas puslapis turi aiškią datą, ekranas, kad būtų galima lengvai suprasti, dienos, kiekvieną dieną.

3. Patogu vietą darbalaukyje: Šis mini stalinis kalendorius yra vidutinio dydžio ir labai tinka paskirties vietą darbalaukyje.Ji neatsižvelgia į daug vietos ir nebus uždengti kitų daiktų.Galite naršyti ir peržiūrėti bet kuriuo metu, kuris yra patogus ir greitas.

4. Patikima kokybė: Šis stalinis kalendorius yra pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus.Kiekviename puslapyje yra kruopščiai paruošta, siekiant užtikrinti patikimą kokybę.Galite įrašyti gerus laikus ir svarbių dalykų.

5. Šis kalendorius prasideda nuo rugsėjo 2023 m. Ji taip pat bus palaipsniui koreguoti pradžios data pagal skirtingų gamybos partijų.Taip pat, mėnesiais 2023 yra ant nugaros puslapio.

Dėmesio:

1.Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, ir nekilnojamojo spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje.

2.Dėl vadovo matavimo, dydis gali turėti klaida kelių centimetrų

Vežimą sudaro:

1pc Kalendorius

Ačiū už jūsų dėmesį, Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

  • Tipas: Spausdinti Kalendorius
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Kalendorius
  • Stilius: Stalo Kalendorius

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai