Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Namų Biuro Rašomasis Stalas Šiuolaikinės L-Forma, Kompiuterio Stalas, Baltos Spalvos

0 Atsiliepimai
€160.34 €80.16
  • SKU: w9522
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Biuro Baldai

Namų Biuro Rašomasis Stalas Šiuolaikinės L-Forma, Kompiuterio Stalas, Baltos Spalvos

Produkto Pristatymas

L-Formos Biuro Kompiuterio Stalas su Slankiosiomis Monitoriaus Stovas, Baltos spalvos, Jei jūs ieškote už puikų biuro stalas, tai L-formos biuro stalas yra geras pasirinkimas už jus.Jo erdvus darbalaukio gali parodyti visus savo santykinis rūšių stuff, maksimalus svoris geba yra 220 lbs.Šiuolaikinės L formos dizainas yra tinkamas kampų, kurie bus išsaugoti daugiau savo kambarį.Patvarus ir stabilus metalo rėmas suteiks super stabilumą.Stalas taip pat ateina su kilnojamojo stebėti stovu, kurį galite įrengti pagal savo pageidavimus.Tai L formos, žaidimų stalas gali patenkinti visus jūsų poreikius.Tereikia pasirinkti, kad ji būtų jūsų geriausias darbas partneris.

Modernus Dizainas: Modernus dizainas L formos, biuro stalas, todėl geras vaizdas, kur jūs įdėti ją.Jis tinka kampe, kuris padės išsaugoti daugiau savo kambarį.

Patvarus Rėmas: Patvarus metalinis korpusas stalo gali suteikti jums super stabilumą.Nėra reikalo nerimauti, ar ji bus vinguriuoti.

Kilnojamasis Monitoriaus Stovas: Kilnojamasis stebėti stendas, yra papildomas patogumo jums.Jūs galite įdiegti parą pagal savo pageidavimus.

Lengvas montavimas: Šio biuro stalas yra paprastas surinkimas reikalaujama, kurie bus daugiau sutaupyti jūsų brangų laiką.

Techniniai duomenys: Pakuotės Matmenys: 47" L x 27" D x 3" H (Cm) Sumontuotos Gaminio Matmenys: 51.18" L x 19.68" D x 29.13" H (Colių) Maksimali Masė Talpa: 220 LBS Prekės Svoris: 31 KG Spalva: Balta Atvykti vienoje dėžutėje.

Kartoninėje dėžutėje sudaro: 1 Biuro stalas 1 Montavimo Aparatūros įdiegti 1 Priemonė 1 Montavimo Instrukcija

  • Bendro Naudojimo: Prekybos Baldai
  • Stilius: Nešiojamojo Kompiuterio Stalas
  • Konkrečias Naudojimo: Kompiuterio Stalas
  • Sulankstyti: Taip
  • Tipas: Mokyklos Baldai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: DUTRIEUX
  • Formos: Stačiakampio formos

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai