Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Elektros Liftas, Kompiuterio Stalas Desktop Kėlimo Stalas Stovi Nešiojamojo kompiuterio Stalas Paramos 125-436mm Padarinių, Belaidžio Įkrovimo Kėlimo W

0 Atsiliepimai
€766.36
  • SKU: w204706
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Biuro Baldai

Elektros Liftas, Kompiuterio Stalas Desktop Kėlimo Stalas Stovi Nešiojamojo kompiuterio Stalas Paramos 125-436mm Padarinių, Belaidžio Įkrovimo Kėlimo W

PAPRASTAS DIZAINAS: stalinis kompiuteris lentelė priima dvigubo sluoksnio konstrukcija su klaviatūra dėklą, modernus, paprastas dizainas, daugiau gražus.

Nemokamai aukščio reguliavimas: elektrinis kėlimo stalas palaiko 125mm (4.92) su ~ 436mm (17.17 į) nemokamai kėlimo, palaiko sėdint ir stovint office, atitinka vartotojų poreikius skirtingų aukščių.

Elektriniu pakėlimo/wireless baterija: Built-in didelės apkrovos variklio, parama, savaiminio fiksavimo funkcija, sklandžiai, stiprios apkrovos jėga; stalo paviršius yra įrengta belaidžio įkrovimo plotas, kuris yra patogus jums įkrauti savo mobilųjį telefoną, kai jūs dirbate.

Aukštos kokybės medžiagos: stalo plokštės yra pagamintos iš 8mm slėgiui atspari valdyba, dilimui ir įbrėžimams atsparaus, be spalvos pakitimai, bekvapis, atsparus vandeniui ir atsparus korozijai, plonas ir lengvas, ir gražus; bazinės elektros kėlimo stalas yra pagamintas iš sutirštės anglies plieno, kuris yra stabilus ir atraminių be drebulys.

Paslaugos: Jei turite kokių nors klausimų įsigijimo metu ir naudojimo, jūs galite susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 6 valandas.

Turime ilgametę patirtį, susijusius su gamybos ir pardavimo linijinės pavaros, liftas lenteles, skaidrių lentelė pavaros, renkasi mus, jūs gausite geresnes paslaugas, taip pat geresnės kokybės produktai.

Produkto Parametrai:

Pavadinimas: elektros darbastalio kėlimo stalas

Pavara: gearless nemokamai liftas

Galia: elektros

Wireless charging: parama

Kėlimo diapazonas: 125mm (4.92) su ~ 436mm (17.17 in)

Lentelės storis: 8mm

Lentelėje valdybos medžiaga: aukšto stiprumo slėgiui atspari plokštė

Pagrindo medžiaga: sutirštės anglies plieno

Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis, mes jūsų paslaugoms.

  • Konkrečias Naudojimo: Kompiuterio Stalas
  • Formos: Stačiakampio formos
  • Bendro Naudojimo: Prekybos Baldai
  • Tipas: Mokyklos Baldai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai