Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Plaukimo Baseinas, Žiemos Kištuko, 63Mm Baseinas Žiemos Plėtra Kištuko, Nerūdijančio Plieno Varžtais, storas Gumines

0 Atsiliepimai
€9.22 €4.06
  • SKU: w89994
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos

Plaukimo Baseinas, Žiemos Kištuko, 63Mm Baseinas Žiemos Plėtra Kištuko, Nerūdijančio Plieno Varžtais, storas Gumines

Plaukimo Baseinas, Žiemos Kištuko, 63Mm Baseinas Žiemos Plėtra Kištuko, Nerūdijančio Plieno Varžtais, storas Gumines Prijungti.apsaugoti.Nerimauti nemokamai.Jūsų paieškos puikus baseinas, žiemos kištukas yra per!Naudoti 63mm antifrizas žvakės, siekiant apsaugoti jūsų baseinas nuo atšiaurių žiemos.Paprastas sprendimas siekiant apsaugoti nuo didelės žalos jūsų baseinas.

Vienas kištukas, keli naudoja: kaip vamzdžio prijungti, gali būti naudojamas vandens realizavimo, grąžinimo srautus ir valymo vamzdžiai, siekiant išvengti vandens patekimo į vamzdžiai žiemą.Plėtimosi žvakės yra taip pat naudojami ir kitais tikslais, pvz., slėgio bandymo baseinas, vamzdžių ar kitų nuotėkio aptikimo metodai, ar užkirsti kelią vandens srautas nuo plaukimo baseinas metu, įranga, priežiūra.

Norėdami suteikti jums paramą: Sunkiųjų žvakės yra pagamintos iš nerūdijančio plieno varžtai ir gumos suspaudimo įstaigų, kuris yra atsparus korozijai.Gali būti naudojamas kiekvieną dieną.Truks kelis sezonus.Nepasigailėsite po pirkimo.

Spalva: Juoda

Medžiaga: guma + nerūdijančio plieno

Pakuotės Turinys:1 x baseinas plug

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai