Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Atsarginės Dalys Baseinas, Vakuumo Žarna, Adapteris, Skirtas Zodiako MX6 MX8 Baseinas Švaresnis Baseinas Siurbimo Žarnos Adapteris Adapteris

0 Atsiliepimai
€6.47 €4.20
  • SKU: w142815
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos

Atsarginės Dalys Baseinas, Vakuumo Žarna, Adapteris, Skirtas Zodiako MX6 MX8 Baseinas Švaresnis Baseinas Siurbimo Žarnos Adapteris Adapteris

[SIZE DUOMENYS]Mūsų baseinas švaresnis žarnos adapteris yra apie 7,5 colių ilgio.Dalies Numeris: X77094.

[SUDERINAMUMO]Mūsų baseino vakuuminė žarna, adapteris yra suderinamas su Zodiako MX6 MX8 baseinas švaresnis, ir taip pat suderinama su Baracuda X7 Quattro Baseinas Švaresnis.

[Aukščiausios KOKYBĖS]Mūsų baseinas žarnos adapteris yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra vėjo, saulės atsparus ir patvarus naudoti.

[TWIST LOCK DIZAINAS]Tvist ir Užrakto konstrukcija leidžia lengvai prijungti ir atjungti, bet taip pat sukuria sandarus sandarinami tarp adapterio ir žarna.

[LENGVA ĮDIEGTI]No asamblėjos reikia, X77094 baseinas žarna siurbimo montavimo adapteris prisitaiko twist lock žarnos, įsiurbimo angoje.Mūsų baseinas pakeitimo dalys, kad būtų patogu ir pridėti daugiau įdomus!

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x Baseinas Valymo Žarna

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai