Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

LED, Sniego Sodo Vėliavos Šventiniai Kalėdų Sodo Vėliava: Paversti Savo Kieme Į Žiemos Rojus Su Sniego Styginių Šviesos Vėliava

0 Atsiliepimai
€23.68 €11.84
  • SKU: w6902
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

LED, Sniego Sodo Vėliavos Šventiniai Kalėdų Sodo Vėliava: Paversti Savo Kieme Į Žiemos Rojus Su Sniego Styginių Šviesos Vėliava

Mūsų Apšvietimo Kalėdų Šaligatvio pasiūlyti patikimą kokybę, šviesus šeimai mėgautis.Su 6-8 valandos įkrovimo laikas, automatinis išjungimas auštant, ir gebėjimą šviesti visą naktį, savo šventės dekoracijas bus stulbinantis.

Kulka Taškų:

1. Sudėtingas Kūrinys: Tai LED Sniego Sodo Vėliavos funkcijų, išskirtinį meistriškumą ir patvarus ir tvirtas medžiaga.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės lino, kad gali atlaikyti nuolatinio naudojimo be dėvėjimosi ir plyšimo.LED žibintai pridėti sparkle liesti ir džiaugsmą į savo sodą, todėl tai puikus apdailos atostogų sezonas.

2. Tvaraus Ryškumas: LED Sniego Sodo Vėliavos naudoja saulės energiją, automatiškai įkrauti ir skleidžia šviesą 8-12 valandų.Su visiškai įkrauta, atsižvelgiant 6-8 valandas, tai eco-draugiška vėliavos padeda jums taupyti energijos sąnaudas, kartu saugant aplinką.Apšviesti savo Kalėdų vėliavas su lengvumu.

3. Automatinis įjungimas/Išjungimas: Kai mygtukas yra atvira pozicija, LED, Sniego Sodo Vėliavos bus automatiškai įjungti temstant ir ne auštant be žmogaus įsikišimo.Užtikrinkite, kad jūsų sodas su švenčių Kalėdų žiburiai be jokio vargo!

4. Šventinis Apšvietimas: Yra malonus ir nepamirštamas Kalėdų naktį, su LED, Sniego Sodo Vėliavos.Tegul vėliavos šviesti naktį ir sukurti nepakartojamą atmosferą savo sode.Švęsti atvykimo festivalis su šia Kalėdų vėliavos sodo šviesa, kuri prideda touch žavesio ir žavesio į savo lauko erdvę.

5. Puiki Dovana: įsižiebti jūsų sodas su LED, Sniego Sodo Vėliavos!Saulės energijos varomas LED šviesos priduria, šiltas švyti naktį.Pasidalinti Kalėdų dvasia su artimaisiais, ir pateikti jį kaip puiki dovana draugams ar šeimos nariams.

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: LED Sniego Sodo Vėliavos

2. Medžiaga: linas

3. Gaminio dydis: apie 12 * 18in/30.5 * 45.7 cm

Pakavimo Sąrašas:

LED, Sniego Sodo Vėliavos * 1

Pastaba:

1. Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

  • Modelio Numeris: LED, Sniego Sodo Vėliavos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elektroninis: no

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai