Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Kraft Nešti Gėlių Puokštė Dovanų Maišeliai Gėlių Pakavimas Nešiojamą Puokštė Krepšelį Valentino Diena Gėlių Puokštė Vyniojimo Prekes

0 Atsiliepimai
€3.59 €2.23
  • SKU: w8475
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Kraft Nešti Gėlių Puokštė Dovanų Maišeliai Gėlių Pakavimas Nešiojamą Puokštė Krepšelį Valentino Diena Gėlių Puokštė Vyniojimo Prekes

Savybės:

1. Aplinkos Apsaugos Medžiagų: Tai rankinukas pagamintas iš patvarių kraft popieriaus.Jis yra netoksiškas ir nekenksmingas.Tai gali būti perdirbta ir yra draugiškas aplinkai.Jis yra idealus pasirinkimas žalią gyvenimo būdą.

2. Mados Dizainas: paprastas puokštė dizaino visišką meno jausmas daro kiekvieną išsamiai atskleisti elegancija ir išskirtinumas, prideda šiek tiek estetinis jausmas, kad kasdieniame gyvenime, ir yra taip pat suderinama su dabartinės tendencijos.

3. Multi-funkcija: Ši rankinė yra labai tinka apsipirkimas, apsipirkimas, atneša dovanas ir kitomis progomis.Jūs galite įdėti knygų, drabužių, kosmetikos, užkandžiai, dienos poreikius ir kiti daiktai.

4. Stiprus ilgaamžiškumas: mūsų kraftpopieris maišeliai yra suprojektuotos ir pagamintos pagal griežtus kokybės kontrolės, siekiant užtikrinti jų tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Net jei jie yra pakraunami į sunkesnius straipsnius, jie negali būti lengvai pažeisti.

5. Lengvas ir nešiojamas: Šioje rankinėje yra šviesos dizaino ir gali būti lengvai sulankstyti ar suspaustas.Tai yra patogu nešiotis ir laikyti be užima vietos.

Spalva:kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis:kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:popierius

Pakuotė:1 vnt

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Medžiaga: Kraft Popierius
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: PlumHOME
  • Proga: Vestuvių & Sužadėtuvių, Kinų Naujieji Metai, Šalis, Valentino Dieną, Vestuvės, Motinos Diena, Jubiliejus

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai