Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

1 VNT. Daržovių Kenkėjų Kontrolės Ju Ūkio, Sodo vaismedžių Apsaugos Net 30 Kvadratinių Metrų

0 Atsiliepimai
€53.13 €28.15
  • SKU: w10852
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

1 VNT. Daržovių Kenkėjų Kontrolės Ju Ūkio, Sodo vaismedžių Apsaugos Net 30 Kvadratinių Metrų

Didelio dydžio 10x3 kojos suteikia daugiau saugumo, ultra-fine garden grynasis turi 60 akių ultra-fine mesh, veiksmingai apsaugoti daržovių, vaisių, gėlių, augalų.

Unikalus stačiakampio skylę struktūrą, sukuria didelę apsaugos leisdamas oro ir drėgmės pro.Dar geriau, nereikia jį pašalinti, kai laistymo ar šerti skysti pašarai, tiesiog taikyti jį tiesiai per tinklelį.

Sodo užskaitos yra plačiai naudojamos ganyklos, daržai ir sodai, apsaugoti savo daržovių investicijų šia paprasta ekraną, kuris gali būti naudojamas ir patalpų viduje, ir ant langų jūsų namuose.Jo bauda akių saugo lapai iš net mažiausio dulkes, bet taip pat suteikia šiek tiek atsikvėpti nuo atšiaurių saulės.

Sodo ju yra pagamintas iš aukštos kokybės skaidraus ju, PE stabili.Pakankamai tvirtos, kad galima naudoti pakartotinai, metai po metų.

Lengva naudoti - galite įdėti užskaitos tiesiai ant augalų, tada nustatyti jį akmenimis, dirvožemio ar paketus, ir jis gali būti sumažinti bet kokio dydžio, kiek jums reikia.Apsaugoti savo augalus, medžių ir krūmų, tokių kaip persikai, vyšnios, vynuogės, pomidorai ir dar daugiau.

Spalva:Balta

Medžiaga:PE

Dydis: 28 x 35 x 6cm

Pakuotės Turinys:

1 x Vabzdžių įrodymas ju

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai