Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Silikoninių Spaudų Apdorodami Kalėdų Eglutė Kortelės Priėmimo Antspaudų Ir Štampų Scrapbooking Ženklų Kortelės Priėmimo Antspaudų Ženklų

0 Atsiliepimai
€6.94 €4.86
  • SKU: w6080
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Mokyklos Reikmenys

Silikoninių Spaudų Apdorodami Kalėdų Eglutė Kortelės Priėmimo Antspaudų Ir Štampų Scrapbooking Ženklų Kortelės Priėmimo Antspaudų Ženklų

Atskleisti savo kūrybiškumą su mūsų patvarus silikoninių spaudų už kortelių priėmimą.Unikalus ir sudėtingas modelius leidžia jums sukurti apsvaiginimo dizaino.Antspaudai skleisti dažai tolygiai, užtikrinti aiškų ir tikslių parodymų kiekvieną kartą.Tegul jūsų vaizduotė zdziczeć su mūsų silikoninių spaudų.

Specifikacija:

Gaminio dydis: miršta: apie 16.36*0.9 cm/6.44*0.35 cm; 13.2*0.9 cm/5.2*0.35 cm

spaudas: apie 14*14cm/5.51*5.51 cm

Produkto svoris: 40g, 60g

Medžiaga: anglies plienas, skaidrus silikono

Sąrašas:

1 Aiškių Ženklų Kortelės Priėmimo

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atskleisti savo Potencialą: Pakelti savo apdorodami žaidimą su tokių aiškių ženklų kortelės priėmimo.Sukurti individualų dizainą korteles, scrapbooking, kvietimai, ir atskleisti savo kūrybiškumą.

2.Šventiniai Akcentai: Pabrėžti savo sezoninis pranešimus tokių aiškių ženklų kortelės priėmimo, vaizduodami išsamios dizaino Kalėdų elementai, kaip snaigės, elnių, ir medžių unikalus ir sudėtingas modelius.

3.Daugkartinio naudojimo ir aiškūs ženklai: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, šie ženklai yra patvarus ir lengva valyti.Jūs galite naudoti juos dar kartą, kad sukurti įvairių modelių ant jūsų kortelės, iškarpų albumai, žurnalai, ir daugiau.

4.Patogus Įrankis: Džiaugtis be vargo crafting su mūsų Aiškių Ženklų Kortelės Priėmimo.Tiesiog skleisti rašalu, aišku, plėvelės, įspausti dizainas, ir klijuoti akrilo blokas.Nereikia įrankių ar klijų, sukurti profesionaliai atrodančius korteles, niekada nebuvo taip lengva.

5.Plačiai Taikomas: Puikus scrapbooking, įspaudas, foto albumas padaryti ir daugiau, lengvai išrinkti modelių ir formų viena-of-a-kind korteles, kurios paliks neišdildomą įspūdį.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai