Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Pocket Printer Kišenėje Inkless Spausdintuvas Su 6 Ritinius Terminio Popieriaus Inkless Spausdintuvą Etiketės Gavimo Foto Pažymi, Todo Sąrašas

0 Atsiliepimai
€39.55 €19.78
  • SKU: w30911
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Mokyklos Reikmenys

Pocket Printer Kišenėje Inkless Spausdintuvas Su 6 Ritinius Terminio Popieriaus Inkless Spausdintuvą Etiketės Gavimo Foto Pažymi, Todo Sąrašas

Aprašymai:

Mini Spausdintuvą, gali būti įdėti į kišenę ar maišelį, kompaktiškas atlikti; built-in 1000mAh įkraunamas akumuliatorius, jis gali būti naudojamas 5-6 valandas, arba laukimo savaitę.

Savybės:

1. Tai yra gera ravelio partneris įrašyti geri prisiminimai bet kada, bet kur.

2. Naudojant pažangias šilumos spausdinimo technologijos, dokumentų nuotraukas galima spausdinti be rašalo (atkreipkite dėmesį, kad tik juoda nuotraukas galima spausdinti).

3. Vienas pelės mygtuku spustelėkite spausdinimas, nuotraukų spausdintuvas palaiko nuotraukų spausdinimas, web printing", QR kodas, dienoraštis, užrašų knygelė, sandėliavimas, etikečių, memo, sąrašus.

4. Yra įvairių etikečių/ sąrašas/ memo modelius galite pasirinkti iš APP, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.

Specifikacija:

Pavadinimas: Nešiojamasis Spausdintuvas

Dydis: apie 11x8x3.5cm/ 4.3x3.1x1.3in

Spausdinimo popieriaus dydis: apie 5.7cmX3cm/ 2.2x1.2in (plotis X ritinio skersmuo)

Integruota ličio baterija: 1000mAh

Įkrovimo sąsają: 5V-MicroUSB

Rezoliucija: 200dpi

Spausdinimo būdas: terminis/inkless spausdinti

PROGRAMA: iBleem

Plėtros būdas: juodai baltas

Tinklų būdas: BT BLE4.0

Svoris: apie 300g

Pakavimo Sąrašas:

Mini Terminis Spausdintuvas*1

Spausdinimo popierius*6 ritinius

Akvarelė pen*5

Įkrovimo kabelis*1

Instrukcija*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Praktiniai Inkless Spausdinimo Technologija ], Naudojant pažangias šilumos spausdinimo technologija, nuotraukas galima spausdinti be rašalo.Belaidis Spausdintuvas taip pat siūlo įvairių modelis šriftai APP jums pasirinkti iš.

2.[ Šviesos Svorio ], Kad Inkless Spausdintuvas gali būti įdėti į kišenę ar maišelį, kompaktiškas atlikti; built-in 1000mAh įkraunamas akumuliatorius, Kišenėje spausdintuvas gali būti naudojamas 5-6 valandas, arba veikiant budėjimo režimu per savaitę, tai yra gera ravelio partneris įrašyti geri prisiminimai bet kada, bet kur.

3.[ Remote Control ] Šis Nešiojamas Spausdintuvas gali būti naudojami belaidžiu ryšiu dar daugiau patogumo.Kai tik juoda ir balta modelis yra spausdinami, taip pat gali būti spalvoti su įtrauktos spalvų rašiklius.

4.[ Platų Naudoja ] Vienu spustelėjimu spausdinti ir Belaidžio Etikečių Spausdintuvas palaiko nuotraukų spausdinimas, web printing", QR kodas, dienoraštis, užrašų knygelė, sandėliavimas, etikečių užrašai, ir sąrašus.

5.[ Idealus Pateikti Pasirinkimą ] Foto Spausdintuvas, skirtas Išmanusis telefonas yra gražiai padaryta ir daro puiki dovana jūsų vaikai, draugai, klasiokai, mokytojai, workmates ir kt.

  • Amžius: >6 METŲ
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Spausdintuvo

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai