Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

50Pcs Apačioje Tinklelis, Mat Multi-funkcija Vazonas Akių Trinkelėmis Skylę Bonsai Baseino Dugno Kvėpuojantis Tarpiklis Sodo Reikmenys

0 Atsiliepimai
€1.31 €0.85
  • SKU: w6000
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

50Pcs Apačioje Tinklelis, Mat Multi-funkcija Vazonas Akių Trinkelėmis Skylę Bonsai Baseino Dugno Kvėpuojantis Tarpiklis Sodo Reikmenys

Savybės:

1. Išvengti per didelio laistymo: padėti augalams išlikti sveikai, puodo dugno tinklelis kilimėliai yra skirtos užkirsti kelią over-watering.By suteikiant vietos apačioje sodinamoji, šis tinklelis kilimas leidžia vandens nutekėjimo žinoma, išvengti stovinčio vandens.

2. Aukštos kokybės, patvari medžiaga: tinklelis kilimėlis yra pagamintas iš anti-korozijai ir ilgaamžiai PP plastiko medžiagos, kuri gali būti naudojama įvairioms klimato sąlygoms, nėra lengva, deformuoti ar plyšių, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

3. Ignoruoti purvinas žvyras: tinklelis mygtukai apačioje vazonas palieka daugiau žvyro apačioje puodą, sutaupyti laiko ir pinigų naudojant daugiau žvyras, kaip drenažo sluoksnis, o todėl vazoninių augalų atrodo švaresnis.

4. Tinka įvairių dydžių gėlių vazonus: Mes teikiame 4 dydžių gėlių puodo dugno tinklelis, trinkelės, taigi, kad galite rasti tinkamas tinklelis trinkelėmis.

5. Lengva išvalyti ir pakeisti: tinklelis mygtukai apačioje gėlių vazonas yra paprastos konstrukcijos, todėl labai patogu išvalyti ir pakeisti.Kai jums reikia pakeisti dirvožemio ar persodinti augalus, galite juos išimti ir valyti jas lengvai, tada įdėti juos atgal į apatinį puodą.

Specifikacija:

Medžiaga:PP

Dydis:Kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą Sudaro: 50pcs

Pastabos:

Prašome leisti slydimo klaidų, dėl rankinis matavimas.

Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų monitorių.

  • Plastiko Tipas: PP
  • Tipas: Puodą Padėklai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naudojamas Su: Gėlių/Augalų Žalia
  • Prekės Pavadinimas: Hoeaden
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Stilius: Klasikinis Stilius
  • Modelio Numeris: PP

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai