Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Audinių Langelį Padengti Su Saugojimo Dekoratyvinis Veido Audinių Laikiklis Organizatorius Audinių Balionėlis Organizatorius Audinių Dėžutė Su Saugojimas

0 Atsiliepimai
€31.20 €11.54
  • SKU: w5677
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Audinių Langelį Padengti Su Saugojimo Dekoratyvinis Veido Audinių Laikiklis Organizatorius Audinių Balionėlis Organizatorius Audinių Dėžutė Su Saugojimas

Pagamintas iš saugių ir patvarių medžiagų, šis kūrybinis multi-funkcija audinių langelį leidžia jums mėgautis popietės arbata laiko ar net daugiau.Lengva pakeisti audinius ir puikus būdas organizuoti darbalaukio šiukšles.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Desktop daugiafunkcinis audinių langelį

Gaminio medžiaga: PET+ABS

Produkto svoris: apie 400g

Gaminio spalva: skaidri juoda; skaidri pilka sidabro

Šiltas priminimas: Gaminio matmenys/nuotraukos yra visi išmatuoti ir imtis rankiniu būdu.Prašome, atleisk man, už nedideli nukrypimai.

Paketas, Sąrašas:

Audinių langelį organizatorius*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stilingas Dizainas: Šio audinio lauke organizatorius kūrybiškai pažvelgti su vandens banga modelio skydelyje, kad nėra lengva išnyks ir pilnas tekstūros.Ji priduria, elegancija liesti į jūsų namus ar biurą.

2.Anti-Slydimo Talpa: audinių langelį organizatorius teikia ne slydimo talpa, kuri užtikrina, ji yra stabili ir be trukdymo.Suapvalintus kampus ir plati burna, kad jis saugus ir patvarus naudoti.Galite extract audiniai lengvai nesirūpindami vilkdami.

3.Patobulintas Žiūrėjimo Patirtį: audinių langelį organizatorius ateina su praktiškas ir tvirtas mobilusis telefonas savininkas, leidžia jums mėgautis savo mėgstamus rodo, be pertrūkių.Puikiai tinka gaudyti iki dramų, o mėgaujasi puodeliu arbatos.

4.Lengva Popierinių Rankšluosčių Keitimas: Šio audinio lauke organizatorius turi pagrįstų erdvės dizaino, kuri leidžia lengvai pakeisti popierinius rankšluosčius.Jis taip pat tinka įvairių popierinių rankšluosčių, specifikacijas.

5.Tvarkingai Saugoti Savo Daiktus: Su mūsų audinių langelį organizatorius, dabar galite tvarkyti visus savo mažųjų elementų, įskaitant nuotolinio valdymo ir darbalaukio šiukšles.Išlaikyti savo darbo stalo tvarkingas ir netvarkingos šį susitarimą su saugojimo sprendimas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Audinio Filtras
  • Klojimo Būdas: Kabo Tipas
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Taikoma Audinių: Nuimamas Audinys
  • Modelio Numeris: Daugiafunkcinis Audinių Langelį
  • Stilius: Klasikinis Stilius

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai