Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Medicinos Langelį Kelionės Lauko Medicina Organizatorius Su 7 Skyrių, Kelionės Reikmenys Kuprinė Kuprinę, Piniginę Pečių Maišą

0 Atsiliepimai
€5.37 €1.93
  • SKU: w6861
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Medicinos Langelį Kelionės Lauko Medicina Organizatorius Su 7 Skyrių, Kelionės Reikmenys Kuprinė Kuprinę, Piniginę Pečių Maišą

Ši piliulė taros funkcijos, skaidri ir matoma korpusas dizainas su 7 skyriai.Dangtis ir salono sandarinimo žiedas dizainas užtikrina saugumą jūsų tabletes.Tai kompaktiškas dydis leidžia lengvai įdėti į kišenes ir kuprines, o lauke.Išlaikyti savo tabletes, pasitarkite su šiuo patogų indą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS+pp

Svoris: apie 114g

Dydis: apie 11.5*7.5 cm/4.53*2.95 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Tabletes organizuoti

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Efektyvi Organizacija: Kelionės Tabletes Organizatorius yra pagaminti su aukščiausios kokybės ABS ir PP medžiagų patikimas kompanionas per savo keliones.Skaidrus korpusas suteikia aiškų vaizdą apie jūsų medicina, užtikrinant, patogumo ir saugos lauke.

2.Lengva Naudoti Dangtis: kelionės tabletes organizatorius turi unikalų dizainą, kuris leidžia jums stumti iki atidarykite dangtelį su 1 ranka.Kyšančių anga leidžia lengvai uždaryti dangtį saugiai ir išvengti tabletes iš pereinanti iš.Ši piliulė atveju yra patogus ir paprastas naudoti.

3.Patobulintas Dizainas: Sverto didelės talpos viršutinio 4 kamerų mūsų Kelionės Tabletes Organizatorius, kad tilptų tabletės yra įvairių dydžių.Su 3 kamerų apatinėje, puikiai organizuota dienos vaistus turi, jis daro jūsų gyvenimą daug paprasčiau.

4.Puikus Organizacija: Mūsų Kelionės Tabletes Organizatorius suteikia idealią apsaugą jūsų tabletes.Jo drėgmės nepraleidžiančios konstrukcija efektyviai sumažina oro ir drėgmės, o sandarų dangtelį ir kameros žiedas išvengti nuotėkio.Mėgaukitės praktinės medicinos langelį kelionės, kurios užtikrina, kad jūsų meds palaikyti tvarką ir sausas.

5.Patogi Dėžutė Nešioti savo vaistus su lengva, naudojant šią nešiojamų tabletes organizatorius.Jo kompaktiškas ir lengvas dizainas, kad ji idealiai tinka keliautojams, verslo specialistams, ir visiems lauke.Niekada praleidote dozę vėl.

  • Prekės Pavadinimas: waasoscon
  • Tipas: Dėklai & Dėžes
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naudoti: krepšys

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai