Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Vairo Dangtelis Odinis Vairas Padengti Moterų Standartas 14.5 15 Colių Dydžio Modernus Nežiūriu Rankena Oda Automobilio Vairo

0 Atsiliepimai
€25.13 €12.57
  • SKU: w53896
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Vairo Dangtelis Odinis Vairas Padengti Moterų Standartas 14.5 15 Colių Dydžio Modernus Nežiūriu Rankena Oda Automobilio Vairo

Aprašymas:

Paprasta Spalvų: Greitas montavimas, universaliam naudojimui visais metų laikais, rankena pagaminta iš aukštos kokybės audiniai, neišblunka, ne kamuolys, ir jaučiasi patogiai.Suteiks jums malonią vairavimo patirtį.

Lengva Įdiegti: Dėl naudojimo kaliojo medžiagų, bet suaugusiems galite lengvai įdiegti šią vairo dangtelis be įrankiai, gumos pamušalu, veiksmingą anti-slydimo, lengva pašalinti.

Saugus Vairavimas: Tikrai pagerinti vairavimo saugumą, unsmoothed anti-slydimo paviršių, saugo jus nuo vairuotojo nuovargis, ir geresnį sukibimą ant ratų suteikia jums daugiau kontrolės ant kelių.Užtikrina jūsų saugumą.

Specifikacija:

Medžiaga: Oda + Medvilnės Skalbiniai

Pritaikytas vairo rato skersmuo: 38cm/15inch

Spalva: balta ruda

Pakavimo sąrašas:

Automobilio vairo dangtelis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Galingas Apsaugos: Šio automobilio vairo dangtelis moterys gali išvengti vairas jūsų automobilį iš krekingo ir nyksta dėl saulės poveikio, braižymo iki nagai ir mirkymas prakaito.Ji gali prailginti tarnavimo vairo ir kad ji atrodo naujas nuo pradžios iki pabaigos.

2.Tvirtas ir neslystantis: universalus vairo dangtelis yra pagamintas iš tvirtos odos, su kaučiuko įdėklu, sustiprintos siūlės, ir dėvėjimuisi atsparios odos medžiagą, kuri suteikia geresnį sukibimą su gera kontrole.

3.Mados Modelis: Pagaminti dvigubai susiuvami siūlės papildomą tvirtumą ir ilgaamžiškumą, mūsų vairaračio padengti yra ergonomiškai suprojektuoti minkštas ir neslystantis touch.Labai ilgai diskai ir kasdien kelionėms.

4.Tinkamas Dydis: Tinka apvalios vairai, kurių standartinis dydis 14.5-15 cm (37-39cm), tinkamas daugumai transporto priemonių, pavyzdžiui, visureigių, sunkvežimių ir automobilių.

5.Patogus Įdiegti: Jūs galite įdiegti Automobilio Vairo Dangtelis lengvai.Ji neturi reikiamų įrankių, kurie guma vidinis pamušalas, ir veiksminga anti-slip.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai