Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Ranka Stipriklis Su Šlapia Danga, Skaitmeninis Rankų Treniruoklius, Stiprybės Patogi Rankena Treneris Tvirtos Rankos Exerciser Tarptautiniu Mokymo

0 Atsiliepimai
€8.06 €5.64
  • SKU: w5299
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Sporto Ir Kūno Pastato

Ranka Stipriklis Su Šlapia Danga, Skaitmeninis Rankų Treniruoklius, Stiprybės Patogi Rankena Treneris Tvirtos Rankos Exerciser Tarptautiniu Mokymo

Padidinti jūsų rankena stiprumo, su mūsų rankomis stipriklis su šlapia danga suprojektuotas su ALC anglies plieno ir inžineriniu projektavimu.Lengvai koreguoti elastingumo auginti raumenis ir jėgą.Ji daro puiki dovana šeimai, kolegoms ir draugams, kurie į tinkamumo.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Rankenos Stipriklis

Pavasario skersmuo: 6mm

Gaminio dydis: (vidut.)11*15 cm/4.33*5.91 cm

Gaminio medžiaga: nailonas+metalas+ABS

Stiprumas:5kg-60kg

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Paketas, sąrašas:

Rankenos Stipriklis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikima Medžiaga: Giriasi patvarus ALC anglies plieno konstrukcija ir patobulinta spyruoklė, mūsų rankenos stipriklis pristato įspūdingą elastingumą ir ilgalaikį našumą.Mėgaukitės optimalų sukibimą jėga ilgą laiką be gedimų.

2.Veiksminga Praktika: Padidinti savo rankų jėga lengvai, naudodami mūsų rankenos stipriklis.Jos elastingumas reguliuojamas leidžia efektyviai praktika, kad stato raumenų ir jėgos, o taip pat stiprinti dilbio raumenis profesionalus rankena stiprumo padidėjimą.

3.Ergonomiškas Parama: Inžinerinio projektavimo kad nėra šlifuoti savo rankas arba paslysti.Ranka suimkite stipriklis turi minkštą guminį anti-slip paviršių, kad nėra dirgina odą.Jis tinka patogiai į savo rankas ir leidžia jums naudotis jūsų rankena stiprumo neįžeidžiant pirštais ar delnais.

4.Tikslumo Kontrolė: Su subtilus rankenos reguliavimas, galite lengvai koreguoti elastingumą, ranka rankena stipriklis nuo 5 iki 60 KG, todėl tinka visų pratybų etapų.

5.Unikali Dovana: Padidinti Jūsų Danga ir Sumažinti Stresą su Ranka Rankena Stipriklis.Pagerinti savo sporto rezultatus, išvengti traumų ir sumažinti stresą su šio patogaus prietaiso.Tai puikus būdas parodyti, susimąstymas, savo šeimos, draugų, ir kolegų, ir tuo pačiu padėti jiems pasiekti stipresnę kovą ir poilsiui.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Mokymo Vietos: Juosmens & Pilvo Pratimas
  • Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
  • Tipas: Tipo Gripper
  • Departamentas Pavadinimas: Vyrai

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai