Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Toss Žaidimas Reklama Su Pupelių Maišų Šalis Žaidimai Berniukams, Mergaitėms, Fonas Foto Fono Lauke, Kieme Žaidimas

0 Atsiliepimai
€10.35 €4.66
  • SKU: w32457
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Sporto Ir Kūno Pastato

Toss Žaidimas Reklama Su Pupelių Maišų Šalis Žaidimai Berniukams, Mergaitėms, Fonas Foto Fono Lauke, Kieme Žaidimas

Ieškote įdomus žaidimas, siekiant padidinti jūsų vaiko smulkiosios motorikos įgūdžius?Mūsų Maišą Pupelių Toss Žaidimas yra puiki galimybė!Šis žaidimas ne tik palaiko tėvų-vaikų žaisti, bet taip pat skatina žaisti kartu su kitais vaikais.Su keturių skylių vėliavos ir patvarių medžiagų, šis žaidimas gali būti naudojamas ilgą laiką.Plius, ji turi plačias programas, ne vien tik žaidžia namuose, todėl tai puikus papildymas bet šeimos susibūrimo ar lauko šalis.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: poliesterio audinys/satino audinys

Produkto svoris: apie 150g

Gaminio dydis:

Reklama: 120*80CM

Pupelių maišas: 5*5CM

Produktų Sąrašas:

Pupelių Maišai,*3

Reklama*1

Virvė*1

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Įgūdžių tobulinimas: Imtis savo vaiko rankomis akis koordinavimo, stebėjimo, ir smulkiosios motorikos įgūdžius į kitą lygį mūsų lobizmas žaidimo reklama.Jie bus tobulinti praktinius gebėjimus, o smagiai!

2.Santykių Stiprinimas: Mūsų toss žaidimas reklama skatina socialinių įgūdžių vystymąsi, stiprina komunikaciją, didina sąveika tarp žaidėjų.Jis puikiai tinka skatinti grupė žaisti tarp vaikų ar stiprių tėvų-vaikų obligacijas.

3.Plaunamas ir Daugkartinio naudojimo: audinys naudojamas mūsų toss žaidimas reklama yra aukščiausios kokybės, skirtos atlaikyti nusidėvėjimą naudoti pakartotinai.Ar saugojimo ar naudojimo ateityje, jis yra plaunamas ir patvarus dėl ilgalaikio įdomus.

4.Paprasta Įdiegti: Hang mūsų toss žaidimas reklama vargo su keturių pre-cut skyles vėliava.Atsisveikinti su sudėtinga priemonių ir įrankių - viskas ko jums reikia yra virvę, ją įsteigti.Sutaupyti laiko ir pastangų.

5.Platus Panaudojimas: Šis energingas karnavalas tematikos toss žaidimas reklama priemonės, maždaug 47 x 31 cm, tinka tiek vaikams, tiek suaugusiems, nes ji suteikia puikią atmosferą su savo ryškių spalvų.Tai puikiai tinka vidaus ir lauko apdailai sukurti įdomus užpildytame karnavalo atmosferą su savo visateise apdaila.

  • Amžius: >3 metų
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: HULA HOOP

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai