Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Židinys, Šildomos 1000W Greitai, Šildymas, Židinys Viryklė Stovinčioje Namų Šildymo Įranga Kambarį Tyrimas Kambarys, Žaidimų Kambarys

0 Atsiliepimai
€19.27 €12.53
  • SKU: w5208
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namų Tobulinimas

Židinys, Šildomos 1000W Greitai, Šildymas, Židinys Viryklė Stovinčioje Namų Šildymo Įranga Kambarį Tyrimas Kambarys, Žaidimų Kambarys

Patirtis jaukią atmosferą tikrą židinys su mūsų Elektriniai Židiniai.Mūsų 3D modeliavimas anglies gaisro šildymo technologija sukuria tikrovišką išvaizdą, o patogi elektrinė viryklė šildytuvas suteikia šilumą.Pasirinkti iš įvairių židinys formų ir mėgautis komfortui dirbtiniais židinys bet kurį kambarį.

Techniniai duomenys:

Gaminio medžiaga: ABS+aliuminio

Produkto svoris: apie 1kg

Gaminio dydis: apie 22.3*12.5*14.5 cm/8.78*4.92*5.71 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Šildytuvas

1pc*Nuotolinio valdymo

1pc*naudojimo Instrukcija

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tikroviškos Liepsnos Poveikis: Paversti kambarį į jaukus ir kviečia erdvėje su mūsų Židinys Šildytuvas.3D anglies gaisro šildymo technologija sukuria tikroviškos liepsnos poveikis, pridėti žavesio ir šilumos į jūsų namus.Mėgaukitės komfortą nekilnojamojo ugnies be dūmų arba netvarka.

2.Efektyvus Šildymas: Featuring mažai atsparus dizaino ir aukštos šilumos konversijos, mūsų Židinys Šildytuvas suteikia greitą ir efektyvią šildymo savo kambarį.Su 1000W galios ir atsparus aukštam slėgiui, šį šildymo sprendimas suteikia patogumo ir komforto, kaip ji nuolat šildo savo erdvę be pertrūkių.

3.Nešiojamų ir Patogu: Su savo lengvos konstrukcijos, mūsų Židinys Šildytuvas yra svajonė nešiotis, idealiai tinka užimtas žmonių, kelyje.Realus liepsnos poveikio ir kontrolės termostatas suteikia tik teisę atmosferą, kad bet kokia erdvė jaučiasi jaukus ir kviečia, kad ir kur jūs bebūtumėte.

4.Padidinti Jūsų Dekoro: Šis židinys šildytuvas gali būti naudojamas kaip dirbtiniais židiniu, miegamasis, studijų kambarys, valgomasis, arba žaidimų kambarys, pridėti šiluma ir atmosfera į kokią erdvę.

5.Lengvas Komfortas: Mėgaukitės šiluma, be streso tradicinių židiniai.Šis stilingas elektrinis šildytuvas sukuria tikroviškos liepsnos poveikio, todėl yra praktiškas ir gražus housewarming arba gimtadienio dovana draugams ir šeimos nariams.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai