Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Už Miegamojo Drabužių Prieangis Baldai Cinko Lydinys drabužiams 3 Kabliukai drabužiams Sienos Montuojamas Skraiste, Drabužių Džiovykla Skrybėlę Sienos Pakaba 1PC

0 Atsiliepimai
€3.88 €2.64
  • SKU: w33804
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namų Tobulinimas

Už Miegamojo Drabužių Prieangis Baldai Cinko Lydinys drabužiams 3 Kabliukai drabužiams Sienos Montuojamas Skraiste, Drabužių Džiovykla Skrybėlę Sienos Pakaba 1PC

Medžiagos: Cinko Lydinys

Spalva: Juoda, Bronza

Svoris: Apie 35g/50g

Dydis: 117*68mm/138*72mm

Pakuotė:1pcs Kabliukas

Produkto savybės:

1. Tai cinko lydinys, kabliukas gali būti naudojami ne tik pakabinti drabužius, bet taip pat gali pakabinti skrybėlės, krepšiai, ir t. t., teikti visą spektrą saugojimo sprendimai.

2. Pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinys, patvarus ir nėra lengva rūdžių.Gerai suprojektuoti kablys dalis gali tvirtai remti įvairių daiktų ir nėra lengva mesti.

3. Sieniniai konstrukcija siekiant sutaupyti vietos, idealiai tinka miegamojo, vonios, virtuvės ar bet kurioje vietoje, kur kabo kabliai reikalingi.

4. Kablys priima paprastas dizainas, kad atitiktų bet namų dekoro stiliaus.Subtilus cinko lydinio medžiagos suteikia kablys elegantišką išvaizdą, kuri idealiai tinka namų puošybai.

5. Šis kablys yra dvigubas kablys dizainas, kuris suteikia daugiau vietos pakabinti skrybėlės ar drabužius, kurie padeda jums organizuoti daug drabužių.

Pastabos:

1.Prašome leisti 1-2cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

2.Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra tokia pati.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Cinko Lydinys

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai