Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Žąsys Statulos Už Kiemas Ir Sodas Mielas Sodo Žąsys Figūrėlės Namo Kambaryje Biurų Lentelės, Stalo Dekoras Miegamasis Skulptūra Housewarming

0 Atsiliepimai
€42.37 €21.19
  • SKU: w5022
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Žąsys Statulos Už Kiemas Ir Sodas Mielas Sodo Žąsys Figūrėlės Namo Kambaryje Biurų Lentelės, Stalo Dekoras Miegamasis Skulptūra Housewarming

Savybės:

Pridėti žavesio savo sode su šiuo nuostabiu Lauko Žąsys Statulos!Akis, lūpas, kojas, galvą ir kitas detales apie visas sudarytas gyvai ir apsauganti konstrukcija užtikrina ilgaamžiškumą.Rodyti jį savo sode, veja, kieme, stalo arba kambario.Šios Žąsys Statulos Už Kiemas Ir Sodas daro puikus pasirinkimas kaip dovana artimiesiems bei draugams.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Žąsys Statulos Už Kiemas Ir Sodas

Medžiaga: Derva

A-berniukas (blue): 36.5*18.5*13.5 cm / 14.37*7.28*5.31 į

Arba

B-girl (): 36.5*19*13.5 cm / 14.37*7.48*5.31 į

Grynasis svoris: apie 900g

Produktų Sąrašas:

1* Žąsys Statulos Už Kiemas Ir Sodas

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išskirtinį ir Unikalų Apdaila: Pridėti žavesio savo sode su šių Žąsys Statulos Už Kiemas Ir Sodas, kurios padarys jūsų vejos išsiskirti iš kitų.

2.Meistriškai paruošta Menas: Šių Lauko Žąsys Statulos yra neatskiriamai rankų darbo kvalifikuotas , atskleis informacijos, įskaitant akis, burną, kojos, ir galvos.Kiekviena plunksna yra kruopščiai raižyti, ir spalva koordinavimo puikiai fiksuoja esmė gyvų žąsų.

3.Išskirtinės Ištvermės: Pagamintas iš tvirtos ir ilgaamžės derva, šių Sodas Žąsys Statulos pasigirti, apsauganti konstrukcija, kad galėtų atlaikyti ekstremalaus karščio, lietinga naktis, ir šviesa sniego, užtikrinant, kad jis turi įspūdingą lauko apdaila už metus į priekį.

4.Kelis kartus: Featuring realius duomenis ir energingas spalvas, Lauko Skulptūros akį traukiantis papuošalai, kuri papildys bet kurį parametrą.Rodyti jų sodas, veja, kieme, stalo ar kambario liesti elegancija.Puikiai tinka įvairių programų, įskaitant ir dovanų, amatų, namų dekoro, ir daugiau.

5.Gera Dovana: Šių Kieme Gyvūnų Statulos yra puikus pasirinkimas kaip dovana artimiesiems ir draugams, kaip Valentino Diena dovana, asmeninė kolekcija, sodo puošmena, ar namų puošybai.

  • Modelio Numeris: Porą Žąsų Skulptūra
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: derva

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai