Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Saugos Diržų Įrašus Mados Saugos Diržo Kontroliuoti Sandarumą Automobilių Interjero Aksesuarai Sedanas Off-Road Transporto Priemonėms

0 Atsiliepimai
€6.58 €3.29
  • SKU: w47264
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Saugos Diržų Įrašus Mados Saugos Diržo Kontroliuoti Sandarumą Automobilių Interjero Aksesuarai Sedanas Off-Road Transporto Priemonėms

Šis Auto Sėdynės Diržo yra praktiškas pasirinkimas tiems, kurie ieško patogumo ir saugos.Su įbrėžimams atsparus paviršius ir ne šerpetų, jis atitinka visus saugos diržus iki 53mm pločio.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: saugos diržo klipas

Medžiaga: ABS

Vieno gaminio dydis: (vidut.)6.5*2.3*1cm/2.56*0.91*0.39 cm

Svoris: apie 25g

Spalva: Juoda, žalia, raudona, oranžinė, mėlyna

Pakavimo Sąrašas:

1pair*Saugos diržo(2vnt (iš viso)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikimas Saugumas: Pagaminti iš tvirto ABS medžiaga, mūsų saugos diržo yra atsparus įbrėžimams ir dėvėjimuisi atsparios, užtikrinant patikimą ir saugų tvirtinimo dėl rūpesčių ratai.

2.Rankų Apsauga: Nėra vertus žalą, nebėra su mūsų išskirtinių saugos diržo.Ji didžiuojasi sklandžiai ratlankiai ir nulis šerpetų saugią ir patogią automobilinę kėdutę pakinktų gamyba, montavimas.Savo išskirtinį meistriškumą išsiskiria rafinuotumas, bet su kompaktinio dydžio lengva laikyti.

3.Įrašo Komfortas: Lengva įdiegti, ji sumažina susitraukia ir didina komfortą vairuojant.Pagamintas iš minkštos, patvarios medžiagos, ji taip pat saugo drabužius nuo susidėvėjimo.Atnaujinkite savo vairavimo patirtį su pridėtinės praktiškumą ir saugumą.

4.Besiūliai Sandarumo Kontrolė: Jūs galite lengvai įdiegti saugos diržų įrašus ant jūsų automobilio saugos diržų su paprasta operacija.Tik reguliuoti nugaros sagties kontroliuoti sandarumą saugos diržu ir mėgautis patogiau ir saugiau važinėti.

5.Lengva Naudoti: skirtas jūsų saugumui, šis saugos diržo teikia patogus ir saugus būdas užsisekite saugos diržus.Jo kompaktiškas dydis tinka visiems, saugos diržus iki 53mm pločio, o jos ryškių spalvų, užtikrina maksimalų matomumą.

  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Prekės Svoris: 1.00kg
  • Specialios Funkcijos: Diržas Klipus
  • Medžiagos Tipas: ABS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Pavadinimas: Saugos Diržų Reguliatorius
  • Elemento Ilgio: 0.00inch
  • Elemento Tipas: Saugos Diržai & Padding
  • Elemento Plotis: 0.00inch

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai