Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Nėrimo Augalai Pakabučiai Mielas Vazoninių Augalų Galinio Vaizdo Veidrodis, Pakabas, Automobilių Decors Už Miegamojo Bagažo Mokyklos Krepšiai Automobilį

0 Atsiliepimai
€10.89 €6.53
  • SKU: w47143
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Interjero Priedai

Nėrimo Augalai Pakabučiai Mielas Vazoninių Augalų Galinio Vaizdo Veidrodis, Pakabas, Automobilių Decors Už Miegamojo Bagažo Mokyklos Krepšiai Automobilį

Mūsų galinio vaizdo Veidrodis Augalų Pakabukas-tai puikus sprendimas siekiant pašalinti vairuotojo regėjimo nuovargis.Šių cute nėrimo augalai automobilių įdomūs dovanas sau ar artimiesiems.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas:Vazoninių augalų automobilių veidrodėliai pakabukas

Medžiaga: vilna

Dydis: Bendras ilgis apie 33cm/12.99 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Automobilių veidrodėliai nėrimo augalų

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Įnoringas Dizainas: Pridėti jutiklinio spryt į savo automobilį su šiuo minkšta, medvilnės verpalai, medvilniniai galinio vaizdo veidrodis pakabukas formos, pavyzdžiui, vazoninių augalų.Jo žavinga dizainas padarys jūsų automobilis išsiskiria.

2.Pakelti Vairuotojo Aplinką: galinio vaizdo veidrodis pakabukas yra suprojektuoti su reguliuojamo ilgio virvelę, kad neturi užstoti vairavimo vizija.Jos funkcinės dar ramina automobilių veidrodėliai nėrimo augalų suteikia šiek tiek suplakti, siekiant sumažinti regėjimo įtampą, užtikrinti, atsipalaiduoti ir be streso vairavimo patirtį.

3.Unikali Dovana Idėja: Ieškote įdomios dovanos?Pasirinkite tai, nėrimo augalų priedai veltiniams, vilna dėl jos unikalių apeliacinį skundą.Dovana jūsų draugams ir kolegoms, prisiliesti prie gamtos, kad prideda žavesio, bet automobilio galinio vaizdo veidrodėlio.Puikiai tinka vestuvėms, gimtadieniams, ar Kalėdų.

4.Žavinga Dekoras: prisilietimą Pridėti žavesio savo automobilį, šis kompaktiškas galinio vaizdo veidrodis augalų pakabukas.Matavimo val. 2.5 cm skersmens, kai prasidėjusios ir 13inches' ilgio, tai puikūs aksesuaras suteikia unikalią ir stilingą būdą, kaip sustiprinti savo vairavimo patirtį.

5.Patogiai Ready " - Kad jūsų automobilis kelionę daugiau ekologinio draugiškas ir elegantiškas su mūsų galinio vaizdo Veidrodis, Pakabukas.Į nėrimo augalų projekto sutaupys jums laiko ir darbo, be montavimas ji.Tik reguliuoti aukštį gavusi už be jokio vargo įrengimo patirtis.

  • Pagrindinė Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 100g

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai