Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Sodo Vertus, Kastuvas, Sodo Rankas Kastuvą Daugiafunkcinis Sodo Kastuvas, Nerūdijančio Plieno, Kastuvas Vonios Garažas Marmuro

0 Atsiliepimai
€17.03 €11.92
  • SKU: w4264
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namai Ir Sodas

Sodo Vertus, Kastuvas, Sodo Rankas Kastuvą Daugiafunkcinis Sodo Kastuvas, Nerūdijančio Plieno, Kastuvas Vonios Garažas Marmuro

Šis mažas sodo kastuvas yra suprojektuoti, kad tilptų jūsų ranka patogiai ir suteikia svertą, kasimas, ravėjimas ir sodinti.Ji turi vientisą tilptų tarp mentės ir veleno patvarumo ir lengvas valymas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: sodo kastuvas

Dydis: 27*10*10cm/30*10*10cm

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Pakavimo Sąrašas:

Sodo Vertus Kastuvas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Geras Patvarumas: Su aštriu ir vientisas, nedidelių sodo kastuvas, jūs galite kasti ir samtelis su lengvai ir efektyvumą.Nerūdijančio plieno medžiagos užtikrina ilgaamžiškumą ir tvirtumą.Rankena puikiai su kaušu, taigi jums nereikės nerimauti dėl bet wiggling ar atsipalaidavimas.

2.Universalus ir Kompaktiškas Sodo Kastuvas: Tai sodo kastuvas leidžia jums aiškiai mažuose plotuose, su minimaliomis pastangomis.Ji turi mažą kiekį ir tinka bet kokiam rankena, tiesiog pasukite varžtą į jį apsaugoti.Taip pat patogu laikyti ir nešiotis, todėl būtina turėti įrankis sodo mėgėjams.

3.Ergonominiai aspektai: Šis kastuvas yra idealus įrankis sodinti gėles ir daržoves.Jis tvirtas ir lengvas dizainas ir ergonomiška rankena, kuri tinka jūsų ranka gerai.Jūs galite augalų be lenkiantis ir mėgautis savo sodo daugiau.

4.Platus Pritaikymas: Ši maža sodo kastuvas gali padėti jums išlaikyti savo sodo švarus ir tvarkingas.Ji gali pašalinti plaukų, vandens, dulkių, tepalų, samanų ir daugiau iš jūsų sodo.Ji yra paprasta naudoti ir saugoti ir plačiai naudojamas daugelyje sodininkų.

5.Nuostabi Dovana: Ši maža vertus kastuvas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios gali atlaikyti bet kokį kasimo užduotis.Ji turi patogią rankeną, kad telpa rankoje ir sumažina nuovargį.Tai ideali vieta, sodas jūsų kieme, garaže ar vonioje.Plius, tai daro puiki dovana jūsų automobilis-mylintis, virtuvė-išminties, arba šeimą orientuotą draugais.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Sodo Vertus Kastuvas

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai