Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

CPAP Kaukės Kablys CPAP Vamzdžiai Turėtojas Balta CPAP Žarna Pakaba Su Anti-Slydimo Funkcija

0 Atsiliepimai
€13.87 €11.24
  • SKU: w35892
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Namų Tobulinimas

CPAP Kaukės Kablys CPAP Vamzdžiai Turėtojas Balta CPAP Žarna Pakaba Su Anti-Slydimo Funkcija

[Kabliukai skirta CPAP Naudotojai] Mūsų produktas yra 5 kabliukai ir 5 juostų .CPAP žarna pakabos, yra suderinama su visų dydžių CPAP vamzdžiai ir galima pakabinti iki 3 šlangos ne vieną kartą.Į CPAP žarnos laikiklis yra sukurta siekiant išvengti slydimo, taigi jums nereikės nerimauti apie tai, nukristi, kai jūs permesti savo miego.

[Pagerinti Miego Kokybę] ji nerimauti jums rasti patogią padėtį, kai naudojant CPAP prietaisas?Į CPAP vamzdžių laikiklis yra puikus, kad išspręsti šią problemą.Kabo žarna išlaisvina jus iš apribojimų, a CPAP žarna ir lengviau rasti patogią padėtį.Anti-drop kablys dizainas apsaugo vamzdį nuo kritimo ir bunda jus iš gilaus miego.

[Išsaugoti Savo CPAP Žarna ir Kauke Organizuotas], Kad CPAP žarna pakaba leidžia labai lengvai pakabinti kaukės ir papildomos žarnos.Jūs galite įdiegti ją ant lovos, išlaikyti juos, tvarkingas ir netvarkingos kito naudojimo.

[Geriau CPAP Gydymo Patirties], Kad CPAP kablys padės žarna per CPAP gydymą, užtikrinti, kad žarna negausite, susivėlęs, o jūs miego, jūsų kaukė nebus nukristi, kai jūs permesti, ir oro nebus išjungti.Praktinis CPAP įtaisą suteikia jums su dideliu patogumą.

[Lengva Įdiegti] Įdiegti CPAP naktiniai turėtojas yra labai paprasta ir trunka mažiau nei 1 minutę įdiegti.Jūs tiesiog pridėti juostos prie sienos (paviršius turi būti nuvalyti prieš klijuojant) ir pritvirtinkite kabliuką, kuri turėtų būti palikta vieta valandą prieš vartojimą.

spalva:Balta

Medžiaga:ABS

dydis:4 x 11,7 x 4.8 cm

Pakuotės Turinys:

5 x kabliukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai