Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Vartininko Pirštinės Vaikams Jaunimo Vartininko Pirštinės rankos Riešo Apsauga, Ne Slydimui, dilimui Latekso Futbolo Pirštinės Mokymo Rungtynės

0 Atsiliepimai
€14.88 €8.18
  • SKU: w335829
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Sporto Reikmenys Ir Priedai

Vartininko Pirštinės Vaikams Jaunimo Vartininko Pirštinės rankos Riešo Apsauga, Ne Slydimui, dilimui Latekso Futbolo Pirštinės Mokymo Rungtynės

Kulka Taškų:

1、Palmių Latekso Dizainas: palmių yra pagaminti iš 3mm latekso medžiaga, kuri yra neslidus ir dėvėti, atsparus, ir vartininko pirštinės vaikams gali suteikti poveikį, apsaugos jūsų rankas.Patobulinti kontrolės vartininkas ir rezervo kulka.

3、Lankstus ir Kvėpuojantis: Mūsų futbolo vartininko pirštinės turi kvėpuojantis akių, kad jūsų rankos sausos, kai prakaitas.Tai didina lankstumo, rankų ir padidina komfortą.

4、Ilgaamžė Medžiaga: Pagaminti iš latekso + poliuretano medžiaga, mūsų vartininko pirštinės vaikams yra labai ekologiška, non-slip, ir dėvėti, atsparus smūgiams, su švelniu siuvimo linijos, o pirštinės nėra lengva ašara.

5、Stilingas Dizainas: Mūsų futbolo pirštinės vaikai turi stilingą išvaizdą, ryškių spalvų ir ergonomikos sumažinti, kad suteiktų jums ir jūsų vaikams puikus futbolo patirties.

Aprašymas:

Atgal vartininko pirštinės yra pagamintos iš aukštos kokybės super minkštos PU medžiagos.Palmių yra pagaminti iš 3mm latekso medžiaga, kuri gerina vartininkas kontrolės ir rezervai fotografiją.Reguliuojamo maitinimo dirželiai patogiai priglustų prie kojos ir papildomai tvirtą paramą savo riešų.Kvėpuojantis akių audinio apsaugo nuo prakaito ir šilumą, stiprina rankų mobilumo, ir padidina komfortą.

Specifikacija:

Medžiaga: Lateksas+PU

Spalva: oranžinė, mėlyna, žalia

Įpakavimas: reguliariai spalvos krepšys

Dydis(apie):

S: 15-16 cm/5.91-6.3 cm

M: 16-17cm/6.3-6.69 į

L: 17-18 cm/6.69-7.09 cm

Pakavimo Sąrašas:

pora vartininko pirštinės vaikams

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Medžiaga: Latekso+PU
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: keptfeet
  • Modelio Numeris: futbolo pirštinės

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai