Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Toeless Neuropatija Kojinės Moterims, Vyrams 1Pair Nuraminti Glaudinimo Kojinės Neuropatija Skausmas Kulkšnies Įtvaras Padų Patinimas Palengvėjimą

0 Atsiliepimai
€0.94 €0.47
  • SKU: w359934
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Sporto Reikmenys Ir Priedai

Toeless Neuropatija Kojinės Moterims, Vyrams 1Pair Nuraminti Glaudinimo Kojinės Neuropatija Skausmas Kulkšnies Įtvaras Padų Patinimas Palengvėjimą

Šių koja neuropatija kojinės yra sukurta siekiant suteikti patogus suspaudimo ir paramą savo kojas, todėl jie puikiai tinka žmonėms, kurie vykdo ar darbe ant kojų, ilgą laiką.Pagamintos su patogia medžiaga, jie gali būti dėvimi su arba be batų, ir yra ypač naudinga tiems, kurie kenčia nuo kulno spurs.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Neuropatija Kojinės

Audinio sudėtis: šukuotos medvilnės, spandex, poliesterio pluošto

Svoris: 50g

Dydis: S/M, moterys; L/XL vyrams

Paketas, sąrašas:

Neuropatija Kojinės*1pai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Momentiniai Komfortas: Atleisti koja sukelia diskomfortą čiurnos patinimas, padų fasciją ir kulno pentinas, flash.Mūsų neuropatija kojinės suteikia greitą palengvėjimą, padėti jums judėti lengvai ir komfortas.

2.Kokybės Gamyba: Meistriškai tiksliai iš aukščiausios kokybės medžiagų, tai neuropatija kojinės pasiūlyti patogų suspaudimo ir didina paramą savo kojas.Skatinant sveikatą ir sumažinti patinimas, jie gali suteikti slėgio vertė 15-20 mmHg, užtikrinti optimalų tinka nešioti visą dieną.

3.Pažangios Technologijos: Mūsų neuropatija kojinės yra meistriškai su naujausiomis technologijomis sukurti lengvas, kvėpuojantis ir plona medžiaga, kuri suteikia visos dienos komfortas.Labai patogus medžiaga, teikia paramą ir pagalbą savo kojų, leidžia jums likti aktyvaus ir sveiko be jokio diskomforto.

4.Universalus Naudojimas: nesvarbu, Ar jums dėvėti batai, ar ne, tai neuropatija kojinės gali suteikti jums idealus komfortas įvairiose situacijose.Jūs galite naudoti juos, o darbo, daryti, vaikščioti, miegoti, atsipalaiduoti ir daugiau.

5.Dovana Savo artimuosius: Siųsti Komfortą bet Kur Mūsų neuropatija kojinės suteikti atleidimą nuo diskomforto, patinimas, tirpimas ir į pėdas ir kojas.Jie puikiai tinka tiems, kurie vykdo ar stovėti ilgai.

  • Žarna Aukštis: Kojinių, Šlepetes
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lytis: Vyrai
  • Medžiaga: MEDVILNĖS

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai