Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

V Veido Formavimo Tvarstis Pakėlė Veidą Plonu Kaukė Sumažinti Dvigubo Smakro Elastinga, Kvėpuojanti V-Line Kovos Raukšlių Veido Tvarstis Veido Priežiūra

0 Atsiliepimai
€2.75 €1.93
  • SKU: w291516
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Odos Priežiūros Priemonė

V Veido Formavimo Tvarstis Pakėlė Veidą Plonu Kaukė Sumažinti Dvigubo Smakro Elastinga, Kvėpuojanti V-Line Kovos Raukšlių Veido Tvarstis Veido Priežiūra

Savybės:

Mažas V-veido tvarstis pakelia ir stangrina veido, formuoja kontūrus veido ir užkirsti kelią žuvo.Minkšta ir odos draugiškas, stiprus keliamoji jėga, ne stora, ir gerai praleidžia orą!

Patogus ir kvėpuojantis - Pasirinkti kvėpuojantis audinys V-line tvarstis.Jis turi elastingumą ir stangrumą, tinka įvairiems veido bruožai, ir yra lengvas ir telpa į veidą 365 °.

Tvarsčiai, mūsų tvarsčiai yra veiksminga ir naudinga metodas atleisti žuvo odos, tiek smakro ir veido kontūrus.Tiek vyrai, tiek moterys gali jį naudoti.

Ergonomiškas dizainas -- grožio formuojant miego veido kaukė puikiai tinka veido kontūrą, ir sulankstomas apskritą formą atitinka visų veido formų.

Lengva naudoti ir nešiotis - galite reguliuoti intensyvumą, kaip reikia, o skaityti, miegoti, žiūrėti TELEVIZORIŲ, arba daro namų ruošos darbus.Kompaktiškas ir lengvas, tinka biure, namuose, ir kelionės naudoti.

Paaiškinimas:

Produkto pavadinimas: kėlimo kaukė

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 52.5 * 10.3 cm (20.66 * 4.05 cm)

Su pakuote:

1PCS kėlimo kaukė

Pastaba:

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Atleisk, matavimo nuokrypis 1 cm/0.39 "-3 cm/1.18" sukelia rankinis matavimas

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: LANBENA

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai