Nuotrauka0
Nuotrauka1
Nuotrauka2
Nuotrauka3
Nuotrauka4
Nuotrauka5

Trijų Kamuolys Masažas Paakių Kremas Aplikatorių Tuščias Minkštas Vamzdžiai Veido Kremas Pakuotė Daugkartiniai Kosmetikos Bako Žarną Esmė Butelis

0 Atsiliepimai
€0.91 €0.61
  • SKU: w310017
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
Kategorijos: Odos Priežiūros Priemonė

Trijų Kamuolys Masažas Paakių Kremas Aplikatorių Tuščias Minkštas Vamzdžiai Veido Kremas Pakuotė Daugkartiniai Kosmetikos Bako Žarną Esmė Butelis

Produkto specifikacijos:

Medžiaga: PE

Talpa: 20ml

Dydis: maždaug 12 * 2.9 cm

Spalva: rožinė, mėlyna, žalia, ruda, balta

Produkto savybės:

1. Supaprastinti vidaus ir drėkina išorė: tokiam butelyje buvo kruopščiai sukurtas, kad balansą, išvaizdą ir patogumą, todėl jūsų tualetinis staliukas švaresnis ir daugiau estetiškai malonus.Tuo pačiu metu, savo aukštos kokybės medžiagos, gali veiksmingai apsaugoti maistinių medžiagų, odos priežiūros produktų, tokių kaip esmė kremas nuo taršos ir oksidacijos, taip, kad jūsų oda gali mėgautis geriau drėkina ir drėkinamasis poveikis.

2. Saugios ir patikimos medžiagos: tokiam buteliuke yra pagamintas iš aukštos kokybės silicio organinių medžiagų patvirtintas FDA, kuris yra draugiškas aplinkai, bekvapis, netoksiškas, ir lengva valyti ir prižiūrėti, kad jūsų makiažas gyventi sveikiau ir labiau džiuginantys.

3. Multi tikslas: Šio padalijimo butelis tinka visų rūšių kosmetikos, įskaitant esmė kremas, paakių kremas, veido kremas, kremas ir kt.Jis gali būti naudojamas kaip atskiras buteliai, kelionės buteliai, lūpų glazūra buteliai, kvepalų buteliukai ir aliejaus butelių, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.

4. Paspaudus dizainas: Šį padalinta butelis priima paspaudus dizaino, kad būtų išvengta per didelio kiekio kosmetikos ir atliekų.Gali tiksliai kontroliuoti skysčio srautas, kad būtų lengviau naudoti.

5. Nešiojamų dizainas: tokiam buteliuke yra nuimamas dizaino, todėl jį lengva nešiotis ir ardyti.Jums patogiu pakeisti kosmetika, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje per savo kelionę, suteikti geriausias rūpintis savo oda.

Dėmesio:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas apie 1-3cm.Dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtingų monitorių, įsidėmėkite, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva projekto.

Į paketą įeina:

1 * žarnos butelis

  • Modelio Numeris: Kosmetikos butelis
  • Type1: Kelionės Tuščias Butelis
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Elemento Tipas: Daugkartiniai Buteliai
  • type3: Veido Kremas Losjonas Butelis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Dydis: 20ml
  • type4: kosmetikos bakas
  • Type2: Paakių Kremas Aplikatorių

Pridėti Peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas :

Susiję produktai